zondag, december 10, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieJongedame (19) verkracht door taxichauffeur

Jongedame (19) verkracht door taxichauffeur

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een 19-jarige jongedame in Suriname deed woensdagavond bij de politie van Paramaribo aangifte van verkrachting door een taxichauffeur.

Volgens de aangeefster nam zij een taxi, om naar de plaats van bestemming gebracht te worden. Onderweg bracht de taxichauffeur haar echter naar een afgelegen plaats, waar zij onder bedreiging uit de auto werd gesleurd en naar een bosschage werd gebracht.

Daar zou hij haar hebben verkracht. Na zijn daad liet de taxichauffeur het slachtoffer in het bosschage achter en reed hij alleen weg.

De jonge vrouw stapte daarna naar een politiepost, die haar doorverwees naar het politie ressort waar het feit zich heeft voorgedaan. De aangifte is opgenomen. Aan de opsporing en aanhouding van de taxichauffeur wordt er gewerkt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

10 REACTIES
 1. ‘De jonge vrouw stapte daarna naar een politiepost, die haar doorverwees naar het politie ressort waar het feit zich heeft voorgedaan. De aangifte is opgenomen’.

  Maar wel tijd om een dader naar huis te rijden, om kleren te halen, om vervolgens te vluchten


  Maak melding

 2. Waarom doorsturen dit is een kwalijke zaak.
  Z konden haar gewoon helpen zoiets moet niet uitmaken waar je aangifte doet.
  Ze zijn te lui om te werken maar klagen over salaris.


  Maak melding

 3. deze taxichauffeur flink onder zijn ballen trappen , hij zal nooit geen taxi meer rijden en vrouwen zullen geen last meer van hem krijgen


  Maak melding

 4. Ik denk dat dit verhaal gaat over verwachtingen, van beide zijden.
  Een nogal plausibel verhaal. Maar het is Suriname, dus er kan van alles af hand zijn…

  Te I no mang vertrouw wan volk. Triest


  Maak melding

 5. “De jonge vrouw stapte daarna naar een politiepost, die haar doorverwees naar het politie ressort waar het feit zich heeft voorgedaan.” HOE DAN?? WAAROM DOORVEWIJZEN….iemand die verkracht is of slachtoffer is geworden van een misdrijf moet gewoon op elke post aangifte kunnen doen. Intern kan de politie de zaak toch overdragen aan het ressort waar het geval zich heeft voorgedaan. Trouwens dat geld voor alle soorten aangiften. Het wordt tijd dat het korps professioneler gaat werken. of is het doorschuif gedrag van de ambtenaren….ze zijn liever lui dan moe. Alleen al hun zithouding achter hun buro als je aangifte gaat doen denk je bij jezelf…fuck this shit, ik ga het op mijn manier oplossen want deze gaan niets met mijn aangifte doen.
  Deze burocratische rompslompt werkt frustrerend voor slachtoffers. Sta je daar met je pijn en verdriet en moet je nog loperij hebben om aangifte te kunnen den


  Maak melding

 6. De zoveelste verkrachting door een taxichauffeur. Hopelijk wordt deze jonge vrouw goed begeleid.

  Hunt them down!
  Welk taxibedrijf is dit en wie waren de andere bedrijven. (Gooi dit op meta) en boycotten.
  Afdeling delicten/verkeerspolitie en suri-fiod: ad hoc controle op rijbewijs, vergunning, strafblad en technische mankementen. Sluiten bij oneffenheden.

  Nooit lees je een berichtje v svj over de serieverkrachtingen in suri. Lekker boeiend hé, als ze maar niet aan je ‘vrijheid van meningsuiting’ komen.


  Maak melding

 7. Hebben ze haar daar naartoe gebracht of moest mevrouw daar naartoe lopen, na zo’n een ervaring. Wat een stelletje onbekwame luilakken. Hebben ze wel een arts laten komen voor mevrouw en bewijs laten vastleggen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES