dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijGrand Cafe Shakers sluit deuren permanent na komend weekend

Grand Cafe Shakers sluit deuren permanent na komend weekend

-

Does Travel - naar Suriname

Grand Cafe Shakers in Suriname sluit haar deuren permanent na komend weekend. De horecazaak sloot haar deuren vorige maand tijdelijk, na de plotselinge dood van oprichter/eigenaar Andrew ‘Drew’ Fong Ten Jing.

Drew verongelukte op Curaçao na een frontale aanrijding op Tweede Paasdag. Hij botste met zijn auto frontaal op een pick-up, nadat hij op de verkeerde weghelft terechtkwam.

Op Facebook laten de medewerkers weten dat zij op vrijdag 6 en zaterdag 7 mei nog één keer open zullen zijn. De begeleidende tekst luidt:

Wij zijn net zo verdrietig als jij. Met trots kijken we terug op vele jaren waarin we u heerlijk eten, geweldige drankjes en veel herinneringen hebben bezorgd. We hebben besloten om onze deuren definitief te sluiten. We willen je bedanken voor deze geweldige reis en hadden het niet zonder jou kunnen doen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
 1. Een teken aan de wand voor Suriname en Surinamers.
  Wij denken dat wij het eeuwig leven hebben en denken niet aan de gevolgen na onze dood. Wij sluiten geen begrafenisverzekering af en wij vergeten de bedrijfsopvolging adequaat te regelen. Nu ziet u wat de gevolgen zijn als jij je zaken niet goed hebt afgedekt. De familie moet voor de uitvaart zorgen en jouw zaak moet gesloten worden. Ik hoop dat het overlijden van deze man de ogen van vele Surinamers mag openen en ons aan het denken zal zetten wat wij niet goed doen. En zo zijn er meerdere kromme dingen in Suriname die rechtgetrokken moeten worden. Teveel om op te noemen. Suriname heeft een denktank nodig om al deze problemen bespreekbaar te maken.
  Toch zie ik mij verplicht om op enkele dingen te wijzen.
  1 Abop ministers en VP, die begeleid moeten worden. Dit betekent dat het niveau (kennis en kunde)van de Aboppers te laag is om een land te besturen en toch willen ze meedoen aan de regering. Dat is het toppunt van domheid. En dit is eenvoudigweg het gevolg van onze kromme verkiezingsstelsel. Dit stelsel alsmede onze gehele grondwet is aan een grote reparatie onderhevig.
  2. De galopperende koers in Suriname. Door allerlei stommiteiten in het financieel economisch beleid gaat de koers van de Surinaamse munt een eigen leven leiden.
  Ik hoef u niet te vertellen wat voor problemen het gevolg hiervan zijn omdat jullie dagelijks hiermede geconfronteerd worden. Het gekke is dat de Surinamers op dit punt heel veel ervaring hebben opgedaan (de koers tijdens regering Wijdenbosch was zelfs 1op 3.000) en toch hebben jullie je les niet geleerd. Suriname heeft een vaste en stabiele koers nodig om het land goed te kunnen besturen want niet alleen u maar ook de regering wordt dagelijks met deze onoplosbare (om)rekenproblemen geconfronteerd.
  Een ander punt van kritiek is dat Surinaamse regeringen meesters zijn in het slaan van wetten, maar het komt op mij over dat de controle op de nalening van deze wetten soep met balletjes is. U mag dit zelf gaan controleren. De regering Bouterse heeft heel veel wetten uitgevaardigd, maar hoeveel worden nageleefd?
  Ik begin mij nu zorgen te maken over de juiste besteding van onze oliedollars.


  gemodereerd
 2. Het is pijnlijk om afscheid te nemen, en vooral op deze manier.
  ” DREW” rust zacht, moge je ziel de eeuwige rust vinden!
  ”Vaarwel DREW”

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES