woensdag, april 10, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Drie verdachten beroving William Kemblestraat aangehouden; deel buit terecht

VIDEO: Drie verdachten beroving William Kemblestraat aangehouden; deel buit terecht

-

Does Travel - naar Suriname

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) heeft dinsdagmiddag drie verdachten aan de Martin Luther Kingweg klemgereden en aangehouden voor de gewapende beroving in de ochtend bij Royal Brazil Hotel aan de William Kemblestraat.

Een deel van de buit is teruggevonden. Het voertuig, een wit gelakt Toyota Ist, waarmee de criminelen zich verplaatsten is in beslag genomen.

In de ochtend werden voor het hotel twee mannen beroofd. Een van de slachtoffers, Jonathan L., werd in zijn linkerbeen geschoten terwijl de andere kans zag om te vluchten. Na de beroving vluchtte de verdachten in de Toyota Ist.

De buit betreft een zwarte tas inhoudende 800 gram ruw goud en 20.000 USD. Volgens het slachtoffer was hij vóór de roofoverval bij een zwaarmaterieel- onderdelenzaak aan de Anamoestraat. Hij reed vandaar uit naar het hotel in de William Kemblestraat. Hij stapte uit zijn voertuig en knoopte een gesprek aan met zijn vriend. 

Opeens kwamen twee manspersonen, van wie een gewapend met een vuistvuurwapen en de andere met een mes. Beiden probeerden het slachtoffer te beroven, waartegen Jonathan zich verzette. Hij werd daarbij geschoten in zijn been. Het is de daders gelukt om de zwarte tas met inhoud weg te rukken.

De politie zegt dat het niet uitgesloten is dat er meerdere verdachten aangehouden zullen worden. Het onderzoek duurt voort. Bekijk beelden van de beroving en aanhouding op het Youtube-kanaal van Dagelijkse Gebeurtenissen Suriname.

Filmpje van de beroving.

https://youtu.be/l76D42qTG88

Bekijk hier een filmpje van de aanhouding.

opening
Fernandes Express
BODO Party

6 REACTIES
 1. duidelijk toch , criminelen beroven criminelen , en als je goed kijkt op de beelden dan zie je dat dit geen werkende gasten zijn , zeker van de bekende club , liever stelen dan werken


  gemodereerd
 2. En weeerrrrr, hoe wisten ze dat er iets viel te halen?

  Dit kan toch niet elke keer? Tip beroving, naso


  gemodereerd
 3. Super snel werk van RBTP. Goed gedaan !!
  Takel de boeve af en smmmmijt ze voor 20jr in de bak… vervloekte beesten. Sakka sakka…mensem proberen een living te maken en hun willen op hun kanl gat zitten, mensen roven om zo aan geld te komen. Na den ka man dies en plei vaarlijk….sakka sakka dagoes. Dan als ze worden doodgeschoten gaan de families weer zeggen hoen lief, goed en hardwerkend ze waren.
  Daarom mensen, overal waar je gaat, houd je omgeving in de gaten….als een auto te lang achter je rijdt….rijd meteen naar een politiepost


  gemodereerd
 4. Deze 2 verdienen gewoon een kogel door hun k@olo kop te krijgen, en

  beter een hele magazijn, dan weet men precies dat ze dood zijn.

  En die vriend van die man zou men ook aan de tand voelen, waarom is

  hij weggerend ??? ”Doorgestoken kaart misschien” .

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 5. Applaus voor RBTP.
  De criminelen achter slot en grendel plaatsen en “vergeten” dat ze daar zitten.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES