Populaire band Passion viert verjaardag zaterdag 14 mei in Rotterdam

1
VIDEO: Passion brengt nieuwe Urban Kawina medley uit

De populaire urbankawina band Passion bestaat in 2022 alweer 7 jaar. En dat viert de Surinaams-Nederlandse band met al haar fans, collega’s en andere feestgangers tijdens de Passion B-Day Bash op zaterdag 14 mei 2022 in de Maassilo Rotterdam.

“Onze fans zijn allemaal weer toe aan een feestje. Nadat we onze 5e en 6e verjaardag niet hebben kunnen vieren door de diverse maatregelen, wordt het op zaterdag 14 mei één groot feest met diverse artiesten, dj’s en een extra speciale set van Passion”, vertelt voorzanger Marchiano.

Van de partij zijn onder andere Kalibwoy, Architrackz, Black Harmony, Pearl Ramos, Passion, Stiekz, Babel-ish, Mitchellito, Rayno Rush, Mc Laco en vele andere artiesten. Dit mag je niet missen. Kaarten zijn online verkrijgbaar, hier via Eventbrite.

Bekijk de aftermovie van de laatst gehouden Passion B-Day Bash in 2019:


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.