dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie'Mannen in uitgebrande Ford Ranger doodgeschoten; verband met diefstal 1.000 kilo cocaïne'

‘Mannen in uitgebrande Ford Ranger doodgeschoten; verband met diefstal 1.000 kilo cocaïne’

-

Does Travel & Cadushi Tours

De drie mannen van wie de verkoolde lichamen werden teruggevonden in een uitgebrande Ford Ranger, zouden eerst zijn doodgeschoten. Hun moord wordt in verband gebracht met de diefstal van 1.000 kilo cocaïne van de voortvluchtige verdachte Marvin Anthony Ralf Wilson. Dat heeft de zus van de verdachte verklaard, meldt Starnieuws vandaag.

De drie lijken werden op zondag 18 juli 2021 ontdekt aan de Noordpolderdam ter hoogte van Leiding 8. De politie maakte de identiteit van de drie mannen die werden aangetroffen in de uitgebrande auto snel daarna bekend. Twee lichamen werden in de bak van de pick-up aangetroffen en één op de achterste zitting. 

Het gaat om Rohitas Sital (39), Cedric Tertullien (27) en Shawn Stolk (24). De drie zouden in een pand aan de Edmundstraat zijn doodgeschoten. Hun lijken zijn in de Fort Ranger van Sital gereden naar de Noordpolderdam en in brand gestoken, schrijft het medium op basis van verklaringen van de zus Yorinde W. Of ze daadwerkelijk iets te maken hadden met de diefstal van de drugs, is niet duidelijk.

Yorinde verklaarde verder dat zij het pand gehuurd had voor haar broer, maar dat zij de slachtoffers niet heeft vermoord. Haar rol was om aanwijzingen over Sital door te geven aan anderen. Haar broer is nog voortvluchtig:

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

7 REACTIES
 1. Daarom moet men van andermans spullen afblijven.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Waarom hebben ze Sital niet alleen vermoord?? Ze zochten hem al tijdje?? Waarom de onschuldige jongens ook??
  Ik hoop dat ze jij en je broer ook opruimen.


  gemodereerd
 3. Ja, ik las het op ‘crime-site’. Zoveel boeven dat de site waarschijnlijk heeft besloten om speciale aandacht aan suri te schenken.

  Mevrouw is een snitcher en in dit milieu lusten ze snitchers rauw, zonder zuur en peper!


  gemodereerd
 4. Nobte zal wel vrijlating van zuslief vragen op grond van art 52 tot en met zoveel en vijftig.


  gemodereerd
 5. Wat the F maken deze kruimel♟♟♟ uit? Wie is de eigenaar en wie de klant vd ‘bestelling’?

  Bigin loekoe dati


  gemodereerd
 6. debby die jongens zijn medeschuldigen en zijn daarom ook vermoord , ja jonge knapen , maar die zijn al vanaf hun jeugd in de criminaliteit terecht gekomen , en ze dachten snel geld te pakken , want werken hebben ze nog nooit van gehoord , en daar staat een club hier in Suriname bekend om , liever stelen dan werken , gaat er een lampje branden


  gemodereerd
 7. Debby jij praat uit ervaring noh?
  Volgens mijn ben je er ook bij betrokken.
  Je zegt dingen die alleen daders weten.” daderkennis.”


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES