zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieKogel doorboort dak woning en eindigt op bed in slaapkamer

Kogel doorboort dak woning en eindigt op bed in slaapkamer

-

Does Travel - naar Suriname

Een bewoner van de Vierde Rijweg in Suriname, ontdekte zondagnacht een kogelinslag in zijn woning. Volgens zijn verklaring hoorde hij omstreeks 00.15 uur een harde knal op het dak. Bij nader onderzoek constateerde hij een gat in het plafond van zijn slaapkamer.

Er is een projectiel van 9mm op het bed aangetroffen. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Na de ontdekking schakelde de heer des huizes de politie van Kwatta in, die ter plaatse kwam voor onderzoek.

Het projectiel is in beslag genomen. De schutter is nog onbekend. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. Ik zou het onderzoek starten bij de heer des huizes. Waarschuwings-schot.


  gemodereerd
 2. Betref dit geval wil ik hierbij graag reageren . Het is namelijk zo dat ik gister een optrede heb meegemaak bij een huistfeest waarbij daadwerkelijk tijdens het cultuurgedeelte door de muziekanten gezongen er door een kliekje dat ik als amtenaren zie (dienst mannen in burger) losse schoten deden tijdens het feesten dat waren de laaste momenten van het optreden naar de einde fase . Rond een tijdtussen 2 u en 3 u in de ochtend .
  Ik wil aan alle amtenaren die wapen dragers zijn als diensman of vrouw bij deze vragen via de leidingevende deze saken aan te kaarten tijdens hun besprekingen . Als u politie amtenaar ben of wat dan ook doet u liever iets anders dan dat u uw wapen voor niets gebruik schoten naar boven te lossen u weet niet waar het zal landen .
  Dus nogmaals dit kan dat werkelijk zijn als ik zie de richting dat de geene schuin naar boven geschoten had werkelijk richting 4 e rijweg was .


  gemodereerd
 3. Een tijdje geleden was toch ook zoiets gebeurd maar toen was die kogel op het aanrecht gevallen , wel weer een raar verhaal , als er een kogel wordt afgeschoten , bijv . in de lucht dan zal het met een grote snelheid terug komen en hij doorboord het dak dan zal de snelheid nog zo groot zijn dat de kogel ook het bed doorboord , of zijn die kogels er neergelegd als waarschuwing


  gemodereerd
 4. Nou, mooi toch.
  Als de kogel afkomstig is ve (ambtenaren)-wapen dan moet het wapen makkelijk traceerbaar zijn. Dit is misbruik v belastinggeld. En maar klagen dat ze geen schoenen en kleding hebben.

  Misschien moet de korpschef een anonieme lijn openen voor het melden v delicten.
  En natuurlijk preventief fouilleren bij en rondom openbare feesten.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES