zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentJeangu Macrooy neemt video nieuwe single op in Suriname

Jeangu Macrooy neemt video nieuwe single op in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse Singer en songwriter Jeangu Macrooy heeft de videoclip van zijn nieuwe single ‘Admit It’ in zijn geboorteland Suriname opgenomen. Het was voor hem een bijzondere ervaring, zegt hij op zijn Facebook.

”Toen ik opgroeide in Paramaribo heb ik nooit echt mogen ervaren hoe het is om deel uit te maken van een gemeenschap die een veilige en vrije omgeving biedt voor queer mensen om volledig zichzelf te zijn. Het schieten van dit kleine liefdesverhaal met deze prachtige cast heeft me de kans gegeven om dat gemeenschapsgevoel te ervaren dat ik gemist had. Ik ben meer dan dankbaar!”, meent hij.

Voor de Line Producer in Suriname, Chantal Rijker van Chaquel Productions van de video, was het een uitdagende ervaring. “Het was een zeer uitdagende ervaring, had twee dagen voor locatie scouting en casting (zoeken). De clip is in twee dagen opgenomen. Was erg leuk, met leuke cast en crew, maar het eindresultaat is prachtig, de cast heeft zich meer dan 100% ingezet”, vertelt ze.

‘Admit It’ is de derde single van het aankomende album van Jeangu.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Het is altijd goed om Suriname op welke manier positief in het nieuws te brengen, dus Macrooy dank voor dit. Suriname wordt al door veel journalisten onbedoeld in een kwaad daglicht gebracht.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES