zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDronken doorrijder parkeert auto voor supermarkt en valt in slaap

Dronken doorrijder parkeert auto voor supermarkt en valt in slaap

-

Does Travel - naar Suriname

De autobestuurder Ashwin N. (23) veroorzaakte maandagochtend een aanrijding met een ander voertuig aan de Frederikshoopweg in Suriname. Hij reed hierna door en parkeerde zijn wagen voor een supermarkt verderop in de straat, waar hij in slaap viel.

Uit onderzoek van de politie blijkt dat de bestuurder op de rijhelft van zijn tegenligger kwam en een aanrijding veroorzaakte. Hierna reed de veroorzaker door. 

Een alerte weggebruiker gaf de ingeschakelde politie de gegevens van het voertuig door. De sterke arm werkte de informatie meteen uit en trof de desbetreffende wagen voor een supermarkt verderop in de straat aan. De bestuurder werd slapend achter het stuur aangetroffen.

De automobilist gaf het veroorzaken van de aanrijding en het doorrijden volmondig toe. Ook erkende hij onder invloed van alcohol te hebben deelgenomen aan het verkeer. De dronkaard werd aangehouden en overgebracht naar station Latour.

De man is na ontnuchtering voorgeleid bij de hulpofficier. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij heengezonden. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
 1. Rijverbod op leggen voor minstens 5 jaar en daarna, zijn rijbewijs
  indien dat hij er 1 bezit, intrekken voor 5 jaar.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. waarom heengezonden , telkens weer , deze dronkaard heeft een misdaad begaan , dronken en in een auto rijden , dan een ongeluk veroorzaken en gewoon doorrijden , opsluiten die eikel en voor het gerecht met hem , die hulpofficier zal wel paars zijn , of rood of oranje of zwart-geel , of misschien wel groen


  gemodereerd
 3. Zo zie maar weer wat alcohol in een maatschappij veroorzaakt.

  Het had ook anders kunnen aflopen!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES