donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieOp feest uitgenodigde jongedame steelt ring van 10.000 euro 

Op feest uitgenodigde jongedame steelt ring van 10.000 euro 

-

Does Travel & Cadushi Tours

De 19-jarige Imara P. is door de politie van Latour aangehouden en in verzekering gesteld wegens diefstal van een gouden ring met diamanten steentjes ter waarde van 10.000 euro. 

De aangever nodigde de jongedame uit op zijn feest bij een appartement. Zij bracht de nacht in het appartement door. De volgende ochtend toen de aangever naar de badkamer liep haalde hij zijn dure ring weg en plaatste deze op een wasbak.

Na het baden kon de man zijn ring niet vinden. Hij stelde een onderzoek in, echter zonder het gewenste resultaat. Hij vermoedde dat Imara iets van de diefstal afwist. Hij stapte naar de politie van Latour en deed aangifte van de diefstal.

Na onderzoek van de politie bekende de 19-jarige de ring te hebben genomen en deze via een raam naar buiten te hebben gegooid. De buit is nog niet gevonden.

De verdachte is na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname achter slot en grendel geplaatst. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

15 REACTIES
 1. Waarom zou iemand 10.000 euro willen uitgeven aan zo iets nutteloos als een ring? Ik heb tenminste nog nooit gehoord dat een aap er mooier op geworden is door een gouden ring te dragen.


  Maak melding

 2. Deze dame lijkt een professioneel te zijn, maar de benadeelde is heel dom. Met zoveel waarde aan spullen in huis, laat je toch geen mensen zomaar toe.
  De ring zal wel niet met eerlijk verdiend geld daar terecht zijn gekomen.


  Maak melding

 3. Wie ben ik om een waardeoordeel te vellen over waarom iemand zo’n dure ring aanschaft c.q. draagt. DAT IS ZIJN ZAAK, niet de mijne‼️Daar moet ik dus vanaf blijven.
  Het enige waarover ik kan en mag oordelen is dat de gastheer een gevaar in huis heeft genomen zonder er erg in te hebben gehad.


  Maak melding

 4. Ze heeft het naar buiten gegooid? Ik zou eerst onderzoeken of ze het niet “ergens” naar binnen heeft “gegooid” en “ver stoppertje” speelt.


  Maak melding

 5. Het is de man zijn ring en verder gaat het niemand aan waar het vandaan komt.
  Ze dient met dr poten af te blijven van andermans spullen.
  Hij had haar ook naar het bos kunnen brengen en dr daar vermoorden en begraven.
  Ze is edn dief.
  Hij hft dat geld van 1 van de 10 mannen die ze pas in Den Haag hebben aangehouden.


  Maak melding

 6. Deze dame heeft in ieder geval kennis van zaken en ziet het verschil tussen echt en nep (als de eigenaar tenminste niet liegt). Tijdens mijn vakantie liep mijn vrouw in Suriname rond met echte Prada’s en louis Vuttons. Niemand schonk daar enig aandacht aan. Reden: In Suriname is er zoveel namaak te koop dat men het verschil tussen echt en namaak niet meer ziet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES