Op feest uitgenodigde jongedame steelt ring van 10.000 euro 

15

De 19-jarige Imara P. is door de politie van Latour aangehouden en in verzekering gesteld wegens diefstal van een gouden ring met diamanten steentjes ter waarde van 10.000 euro. 

De aangever nodigde de jongedame uit op zijn feest bij een appartement. Zij bracht de nacht in het appartement door. De volgende ochtend toen de aangever naar de badkamer liep haalde hij zijn dure ring weg en plaatste deze op een wasbak.

Na het baden kon de man zijn ring niet vinden. Hij stelde een onderzoek in, echter zonder het gewenste resultaat. Hij vermoedde dat Imara iets van de diefstal afwist. Hij stapte naar de politie van Latour en deed aangifte van de diefstal.

Na onderzoek van de politie bekende de 19-jarige de ring te hebben genomen en deze via een raam naar buiten te hebben gegooid. De buit is nog niet gevonden.

De verdachte is na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname achter slot en grendel geplaatst. Het onderzoek duurt voort.

15 REACTIES

 1. Waarom zou iemand 10.000 euro willen uitgeven aan zo iets nutteloos als een ring? Ik heb tenminste nog nooit gehoord dat een aap er mooier op geworden is door een gouden ring te dragen.
  gemodereerd

 2. Deze dame lijkt een professioneel te zijn, maar de benadeelde is heel dom. Met zoveel waarde aan spullen in huis, laat je toch geen mensen zomaar toe.
  De ring zal wel niet met eerlijk verdiend geld daar terecht zijn gekomen.
  gemodereerd

 3. Misschien geen goede (beurt gehad,)(behandeling) bedoel ik!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Wie ben ik om een waardeoordeel te vellen over waarom iemand zo’n dure ring aanschaft c.q. draagt. DAT IS ZIJN ZAAK, niet de mijne‼️Daar moet ik dus vanaf blijven.
  Het enige waarover ik kan en mag oordelen is dat de gastheer een gevaar in huis heeft genomen zonder er erg in te hebben gehad.
  gemodereerd

 5. Ze heeft het naar buiten gegooid? Ik zou eerst onderzoeken of ze het niet “ergens” naar binnen heeft “gegooid” en “ver stoppertje” speelt.
  gemodereerd

 6. Het is de man zijn ring en verder gaat het niemand aan waar het vandaan komt.
  Ze dient met dr poten af te blijven van andermans spullen.
  Hij had haar ook naar het bos kunnen brengen en dr daar vermoorden en begraven.
  Ze is edn dief.
  Hij hft dat geld van 1 van de 10 mannen die ze pas in Den Haag hebben aangehouden.
  gemodereerd

 7. @ Henkes

  Iederéén heeft zijn / haar liefhebberij, dus kan men niet over oordelen.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 8. De politie heeft geen goed invitatie uitgevoerd, anders hadden ze gevonden waar zij het had verscholen. Foei toch?????
  gemodereerd

 9. Deze dame heeft in ieder geval kennis van zaken en ziet het verschil tussen echt en nep (als de eigenaar tenminste niet liegt). Tijdens mijn vakantie liep mijn vrouw in Suriname rond met echte Prada’s en louis Vuttons. Niemand schonk daar enig aandacht aan. Reden: In Suriname is er zoveel namaak te koop dat men het verschil tussen echt en namaak niet meer ziet.
  gemodereerd

 10. He Krassa, leg me eens uit hoe de politie de invitatie (uitnodiging) had moeten uitbrengen?
  gemodereerd

 11. Kwakoe van Helena Christina, dan had je vrouw er een bord bij moeten doen dat ze echt zijn
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.