zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDrugs in voeding voor arrestanten onderschept

Drugs in voeding voor arrestanten onderschept

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van Lelydorp heeft afgelopen weekend tijdens controle op voeding die aangeboden werd voor arrestanten, drugs aangetroffen. Drie personen werden aangehouden te weten de taxichauffeur R.M., V.P. en haar 36-jarige zoon S.P. Gedurende het onderzoek werden R.M. en V.P. heengezonden.

Naar verluidt zou S.P. hebben toegegeven meer van de zaak af te weten. Hij heeft de voeding met de taxichauffeur gestuurd voor een arrestant.

Tijdens controle trof de politie een zak met verschillende drugssoorten in de voeding. De taxichauffeur werd gelijk aangehouden en op zijn aanwijzing werd V.P. en haar zoon S.P. gearresteerd.

S.P. gaf te kennen dat hij de zak met goederen van een andere man had gehad om in de voeding te verbergen om zodoende het naar een arrestant te sluizen. De verdachte is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
BODO Party

2 REACTIES
  1. Alsof dit nieuws is. Zelfs de corvee werkt mee, voor een pakje 🚬 🚬


    gemodereerd
  2. Wat een mooi politiegebouw. Ik kan mij herinneren dat mijn bakra grootvader (ex-militair en buitengewoon agent van politie) gedurende de jaren 1947 tot en met 1956 op die plek in een gebouw, dat meer leek op een uit de kluiten gewassen kippenren, ’s nachts zijn diensten moest draaien. Als hij nog leefde zou hij – zeker weten – heel jaloers naar dit gebouw kijken.

    Ai na miii: volgens mij is het het corvee, maar afgezien hiervan, goede reactie.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES