maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMislukte aanslag met granaat op woonadres Koffiedam

Mislukte aanslag met granaat op woonadres Koffiedam

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een woning aan de Koffiedam in Suriname, heeft een onbekende man afgelopen nacht geprobeerd een handgranaat op een erf te gooien. De handgranaat waarvan de veiligheidspen was verwijderd, ging niet af.

Tijdens de daad kwam de geworpen handgranaat tegen de poort van de desbetreffende woning in het politie ressort Nieuwe Haven en viel op het trottoir. De bewaker op het adres hoorde een geluid waarop hij op onderzoek ging.

Het projectiel werd aangetroffen waarna de politie gelijk werd gewaarschuwd. De politie schakelde de Bomquad unit in, die het projectiel onschadelijk maakte en meenam.

Naar verluidt zou een verdachte op een bromfiets het adres rond 04.30u hebben aangedaan en na zijn daad in de onbekende richting zijn weggereden. Over het motief is nog niets bekend. De handgranaat is door de autoriteiten in beslag genomen.

De politie van Nieuwe Haven heeft de zaak overgedragen aan Kapitale Delicten voor verder onderzoek. Er zijn nog geen aanhoudingen gepleegd.

Beelden:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Belangrijkste vraag is, wie woont op dat adres? En kwam desbetreffende granaat ook uit het defensie depot?

  De zoveelste Surinaamse mysterie


  gemodereerd
 2. vraag ddb , die kan er meer over vertellen , er zijn toch ook granaten gestolen uit zijn illegale wapendepot in leonsberg
  hebben ze wel dat illegale wapendepot opgerold of heeft deze massamoordenaar nog steeds zware wapens en munitie daar in leonsberg
  de diefstal van wapens heeft wel het leven gekost van die w.b ,en ddb gaf zijn kleinzoon de schuld , nou zo herken je toch een massamoordenaar


  gemodereerd
 3. zelfs verkopers van illegale handgranaten zijn tegenwoordig niet meer te vertrouwen…
  men beloofd kwaliteit,maar je krijgt rommel die niet eens afgaat


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES