zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLijk verdronken jongeman Tapawatravallen geborgen

Lijk verdronken jongeman Tapawatravallen geborgen

-

Does Travel - naar Suriname

 

Het lijk van de jongeman wiens boot op 26 april tijdens het vissen bij Tapawatravallen omsloeg en hij in de diepte verdween, is geborgen. Gewestelijke politiecommandant van Para, hoofdinspecteur van politie Lloyd Tolud bevestigt dit geval tegenover Waterkant.Net. 

Tolud zegt dat het gaat om de 22-jarige Jerry Main. Het stoffelijk overschot kwam op 28 april nabij het dorp Semoisi opdrijven. Het lijk werd geborgen en na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie aan de nabestaanden afgestaan.

opening
Fernandes Express
BODO Party

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES