zondag, december 3, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieIn beslag genomen drugs verbrand te Kraka

In beslag genomen drugs verbrand te Kraka

-

Does Travel & Cadushi Tours

De afdeling Narcotica Brigade van het Korps Politie Suriname heeft op zaterdag 30 april onder leiding van een officier van justitie een partij drugs vernietigd te Kraka in het district Para.

Het betreft in deze drugs, die in de periode van zaterdag 1 januari 2022 tot en met woensdag 27 april 2022 in beslag waren genomen.

Het ging om 36.8 kilogram cocaïne in vaste vorm, 5250 milliliter vloeibare cocaïne, 12 kilogram marihuana, 5.5 kilogram hasj, 2506 stuks xtc-pillen en 958.27 gram Metham (Sukru) die door de Narcotica Brigade op verschillende locaties in beslag werden genomen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

9 REACTIES
 1. Weer een partij vernietigen met autobanden als brand materiaal? Oud hout? Bast van een boom? Oud papier, verdomme! Ff serieus wat voor een randdebiel verzint deze vervuiling, stelletje achterlijke holbewoners. Dit maakt me echt woest.

  De natuur vernietigen namens de overheid. Onbegrijpelijk
  gemodereerd

 2. Waarom denk je dat politiemannen in NL met 50 n 100 euro’biljetten kunnen strooien en dure auto’s en huizen bezitten? Denk n beetje na. Puinzooi
  gemodereerd

 3. Alweer twee vliegen in één klap; we zijn de gevaarlijke drugs en weer een heleboel oude autobanden kwijt. Zou de politie misschien denken dat de drugs zonder de autobanden niet verbranden of denken ze dat junkies zonder de zwarte rook van de autobanden in de rij.zouden staan om de rook op te snuiven?
  gemodereerd

 4. Ai goed zo .
  Ze moeten die drugsdealers verplichten om er naar te kijken .
  Als ze al die verdoven spullen aan het verbranden zijn!!
  Ook opa didibri.
  En ook die paarse raddraaiers.
  gemodereerd

 5. Optisch bedrog noem ik dit. Men verbrandt niet de drugs maar banden. Ik ben niet gek ! Drugs is verstopt tussen het hout.
  gemodereerd

 6. Hebben de journalisten dit onderzocht?Misschien was het meel wat ze verbranden.
  gemodereerd

 7. weer autobanden gebruiken als brandstof , die narcotica brigade houdt geen rekening met het milieu , minister van milieu Silvano Tjong Ahim , U moet nu ingrijpen en deze narcotica brigade op het matje roepen en ze de les leren , er zijn best andere manieren om de drugs te vernietigen en dat het milieu niet beschadigd wordt
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES