vrijdag, april 19, 2024
HomeNieuws uit SurinameVIDEO: Atompai jaagt Krishnadath weg; interim-bestuur niet legitiem zegt SVB voorzitter

VIDEO: Atompai jaagt Krishnadath weg; interim-bestuur niet legitiem zegt SVB voorzitter

-

Does Travel - naar Suriname

De gisteravond gehouden SVB vergadering is erg onrustig verlopen. Dat blijkt onder andere uit onderstaande beelden die online zijn geplaatst en waarop te zien is dat een schreeuwende Poetini Atompai, op agressieve toon SVB voorzitter Krishnadath en het bestuur wegjaagt.

Tijdens de vergadering gisteren lukte het niet om de notulen van de alv van de jaarvergadering van 2021, waaronder het verslag van de gehouden bestuursverkiezingen en het op die vergadering door de leden goedgekeurde jaar- en financieel verslag, goed te keuren.

Hierdoor is op de vergadering besloten deze te verdagen en de leden in de gelegenheid te stellen de notulen van de jaarvergadering 2021 alsnog door te nemen. 

Atompai werd na de verdaagde SVB vergadering gisteren door een kleine meerderheid benoemd tot voorman van het interim-bestuur. Volgens Atompai wordt het afgezette bestuur vandaag schriftelijk hiervan op de hoogte gesteld en zal het interim-bestuur binnen vier weken verkiezingen houden.

Ondertussen heeft Krishnadath van zich laten horen. Hij gaf aan dat er gisteravond voortdurend sprake was van ernstige verstoring van de vergaderorde vanuit enkele leden.

“Derhalve is het, na deze vergadering, door de groep Atompai afgeroepen interim-bestuur geheel illegitiem en niet statutair. Dientengevolge zullen alle voetbal- en overige activiteiten vanuit de SVB  normaal voortgang hebben onder leiding van het rechtmatig gekozen bestuur Krishnadath”, aldus de voorzitter.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

35 REACTIES
 1. Die beesten zijn weer bezig. Lijken wel Afrikaanse taferelen. Daarom zijn de meeste landen in Afrika achterlijk en achtergesteld gebleven.


  gemodereerd
 2. Wat een ongeregeld zootje is het daar bij jullie. Degeene met de grootste bek weet waarschijnlijk van toeten nog blazen maar denkt als ik maar hard genoeg schreeuw krijg ik wel anderen achter me. rara wie zijn het weer??????????????????
  Misschien moeten jullie niet alleen voetballers van hier halen, maar ook mensen met hersens, want die ontbreken volledig bij dit schorum of is het schorrie morrie.
  Vind je het gek dart je failed state wordt genoemd, dat je een bananenrepubliek wordt genoemd.
  Hoe minder hersens hoe harder het idiote geschreeuw. Je zal maar worden vertegenwoordigt door deze idioten.


  gemodereerd
 3. Kan nie war zijn!!!!!!!Moet deze schreeuwlelijkerd de SVB gaan leiden. Het wordt lijden in last. Dat wordt lachen. Iemand die een beschaafde organisatie wil gaan leiden gaat niet zo tekeer tegen haar eigen leiding, kom op Poetini, we zijn niet op straat en deze Poetini is notabene Politiefunctionaris, heeft een voorbeeld functie, hij etaleert eerder de streken van een dwangmatige ASO.
  Ik hoop dat de andere voetbal bonden gaan inzien dat vernieuwing nodig is, maar niet onder deze roeptoeter.


  gemodereerd
 4. De Marrons komen uit het oerwoud nu ook bij de SVB de baas spelen.

  Het heeft veel van een coup.

  Gelet op de hoge waterstanden waarmee de marrondorpen langs de rivieren in het oerwoud van Suriname momenteel te kampen hebben, kan hij beter gaan kijken hoe het daar gesteld is met zijn soort en handen uit de mouwen steken. Daar kan hij zijn soort niet weg jagen en zijn onderkaak open trekken en met zijn stem klanken/geluid, klinkers maken.


  gemodereerd
 5. Chan had geen tijd noh? Of was er geen njang en dringie 🤣😂😅

  Ma wakti even? Mag Atompao nog meer neven taken hebben dan? A mag plei makelaar, voetbal interim huppel de pup. Dan wanneer is er tijd om politietje te spelen dang?

  Sai psa anga unu drape?


  gemodereerd
 6. Poetini Atompai denkt dat hij nog in een bakove winkel is.
  Die tijd is al voorbij poen’tingi.
  Die tijd van de paarse coup pleging is al zeker 2 jaar afgelopen.
  Ga rustig praten dat heeft meer resultaat.
  Communiceren heet dat poetini.


  gemodereerd
 7. Atompai ,die duidelijk corrupt is waar kwam dat geld vandaan, kan zich beter concentreren op de reorganisatie van de politie. Daar heeft hij genoeg werk aan, of moet hij bij de voetbalbond stemmen winnen voor de ndp.


  gemodereerd
 8. Wat een reacties allemaal,niemand gaat inhoudelijk in op wat er gaande is,wat heeft Afrika hiermee te maken,alsof India geen arme mensen heeft.Daarom zal het nooit goed gaan in Suriname omdat er nooit gekeken wordt naar de aard van de situatie alleen naar de ras of persoon.


  gemodereerd
 9. Besluiten nadat de vergadering verdaagd is zijn niet rechtsgeldig. een politie man moet dat toch echt begrijpen. Het oude bestuur moet gewoon een nwe vergadering uitschrijven en heeft, gezien zijn gedrag, het volste recht om Poetini Atompai daarbij de toegang te weigeren.


  gemodereerd
 10. Deze criminele politieman moet op staande voet worden ontslagen, omdat hij alle basisregels van fatsoen heeft overschreden. Overigens is dit niet de eerste keer, omdat hij enkele maanden terug met een dikke stapel geld zat te strooien in Nederland, terwijl hij eerder tijdens een demonstratie had gezegd, dat hij met het salaris dat hij als politieman ontvangt niet uitkomt. Rara, hoe komt hij aan die stapel euro’s. Het is bekend dat veel politiemensen in Suriname handlangers zijn van de drugsmaffia. Een paar vrienden van Belfort zijn recentelijk gepakt met honderden kilo’s cocaïne. De intimiderende wijze waarop Atompai tekeer gaat past niet in een beschaafde samenleving en is een schande voor het politie korps in Suriname.


  gemodereerd
 11. Wat een asociale klojo die Poeta Atompai.

  Ik vraag me af welke type Surinamer hem als voorbeeld ziet, in ieder geval geen fatsoenlijk Surinamer.

  Weg met deze klojo !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 12. A3 , de ndp zit te wachten op een nieuwe staatsgreep , en bouta is oud en versleten en dement, dus ze schuiven die ndp-er atompai naar voren om dit te bewerkstelligen


  gemodereerd
 13. Genoeg is genoeg.De mensen zijn het corrupte bestuur meer dan zat. De grote schoonmaak bij de voetbalbond is begonnen.De beerput gaat open. Dit bestuur heeft alle regels van de FIFA overtreden om aan de macht te blijven. Bestuurders mochten van de FIFA maar twee termijnen van 4 a 5 jaar aanblijven. De voorzitter is 29 jaar in het bestuur en de tweede man zit er 20 jaar.


  gemodereerd
 14. Als er een probleem is dan moet dat uitgezocht worden en eventueel bij de recher uitgevochten worden.

  Maar de zaak tot op de bodem laten uitzoeken kunnen ze niet. En op een fatsoenlijke manier het probleem bespreken kunnen ze ook niet. Deze barbaren kunnen alleen stem verheffen, agressief worden en tyuku betalen.
  Deze barbaren zijn een schande voor onze natie.

  Neem toch een voorbeeld aan team Santokhi
  waar er gediscussieerd en besproken wordt,
  waar meningsverschillen gevormd worden tot compromissen,
  waar oprecht kritiek gehoord wordt en fouten tijdig hersteld worden,
  waar werkgroepen en commissies probleemanalyses maken om duurzame oplossingen te bieden.

  Op een agressieve manier kan je geen crisis / discussie oplossen, dit hoort bij onderontwikkeld en barbaars gedrag.

  Wij willen een ontwikkeld Suriname.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 15. Een meerderheid van de leden heeft rechtmatig het bestuur onder leiding van Krishnadath afgezet. Terecht, omdat er geen vertrouwen meer is de deze voorzitter.


  gemodereerd
 16. Ai famiri, hier ze je het weer. de zgn MR.adong poenie is geen echte politieman of toen hij opgeleid werd heeft hij niet goed opgelet.
  Het kan een juiste constatering zijn dat het huidige SVB bestuur niet goed functioneert, maar what about , fatsoenlijk reageren ?
  Het is duidelijk dat Patoenie geen fatsoenlijke burger/politie man is. En deze meneer wil in de toekomst mini-ster/ Pleesident worden. Suriname is al in de sloot belandt , door de NDP.
  Maar als bepaalde lieden die met een grote mond aan de macht komen, dan wo bari moro!!!!! Want dan wordt Suriname een kolonie van China!!!!!!!

  Het gaat Suriname goed. Gado de wi fesi mang.


  gemodereerd
 17. hier is duidelijk sprake van geen opleiding ,atompai ga naar school en leer samenwerken en su uit het ondergang te redden,dong kau,zo kom je nergens je mattie bouta en zn gang heeft su goed leeg geplukt en gerooft.


  gemodereerd
 18. De Svb is corrupt.

  Hebben jullie niet gelezen hoeveel bonden over hun klagen?

  Kijk naar het nationaal vrouwen voetbal elftal. Er is jaren lang niets voor hun gedaan.

  Passant. Jij grote rasist.
  Toen die grote Surinaamse voetballer anderhalve miljoen euro wilde geven aan de svb wilde het bestuur het geld niet aan nemen.

  Waarom niet. Hij wilde ook een zetel in het bestuur.
  Dat wilden ze niet. Want dan zou hij zien hoe die njang patoe werkt.

  Ik rust
  Djamoe


  gemodereerd
 19. Dat men niet eens is met de gang van zaken binnen svb tot daaraan. Een politieambtenaar die zich zo gedraagt is schandelijk. Dat zulke figuren zover zijn gekomen binnen de politieorganisatie is discutabel.
  Dit is iets waar de Korpschef naar moet kijken.
  Gaat hij ook zo om binnen de politie.
  Verbaast u niet, verwondert u slechts.


  gemodereerd
 20. ”Waar de hersenen ontbreekt, wordt vaak geweld gebruikt”.
  Dit is echt een gedrag van de Baviaan( Jungle wetten)
  Ja wat wil je, als er bij de DNA ook wordt gevochten, wat is
  het dan bij een vergadering van het SVB ??? Ik ben zelf een Neger,
  maar waarom moet een Neger zich altijd zo gedragen ? Soms vraag
  ik me zelfs af, als het niet anders kan, soso sjing mang what a f..ck !!
  Dit is gewoon apen mentaliteit en niet anders!!!!

  sari tori


  gemodereerd
 21. Men moet in goed overleg SURINAME 🇸🇷 in 2 delen …oost en west er is geen andere oplossing mogelijkheid.!!.


  gemodereerd
 22. Volgens geruchten in de wandelgang schijnt Atompai een poetingi van Belfort te zijn.
  Belfort is bezig met zijn eigen politieke partij, hij heeft een groot deel van ex-ndpers al achter zich. Lijst Belfort is nu al groter dan de NDP o.l.v. Aloeboy. Poetingi Atompai zal onder Belfort min v JusPol worden.

  Er wordt gegokt op een ABOP-PL-Lijst Belfort coalitie.

  Het moet niet gekker worden.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 23. Ja ja Bordo, en Adonboi. Hoe gaan julllie nu doen zonder de sponsoringen van Piet 😰😥😭

  Die frustratie is highclass


  gemodereerd
 24. Wat een complot theorie? Deze voetbal vete is de voorhoede van een staatsgreep?

  Sleep me weg, Ik kan niet stoppen met lachen


  gemodereerd
 25. Wellicht de volgende verkiezingen nog ietsje slimmer kiezen. Misschien lukt het Chan dan wel om in één keer schoonschip te maken met al het kwaad. Nu moet hij echter toch nog rekening houden met die andere boef en zijn aanhang.


  gemodereerd
 26. Relax yere @Para Express

  Indien zo, dan krijgen ze hun verdiende loon. De surinamer is gek op gangsterfiguren, hoe asocialer hoe populairder. Tenminste ik lees nooit een tegengeluid.
  En…, ze geloven heilig dat ronnie b. zijn droom laat varen.
  Misschien kan miss da91, een pittig ingezonden stuk schrijven om ze tot orde te roepen 🤭.

  Anyhow is aardig vol hier in de EU, maar er is voldoende plek in Guyana.


  gemodereerd
 27. Ene marron droomde om van Suriname een 2e Dubai te maken !!!
  Ben zijn naam even vergeten, ik dacht iets van mishitkaba ofzo.
  Het is weer duidelijk dat met deze soort geen ontwikkeling haalbaar is, in geen enkel land !!!
  Ben zelf vaak in Dubai geweest, maar ik zie geen marrons daar die hard werken!!!
  Het zijn wel de Aziaten die daar heel hard werken, en heel veel zaken hebben.
  Hoe wil je van Suriname dan een een 2e Dubai maken????


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES