zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLandbouwer mishandelt sopropo dief tot bloedens toe

Landbouwer mishandelt sopropo dief tot bloedens toe

-

Does Travel - naar Suriname

Ulrich W., heeft donderdagavond een sopropo dief tot bloedens toe mishandeld. Nadat hij de dief op heterdaad betrapte sloeg hij erop los. Dit gebeurde rond 21.30u op de hoek van de Kawemhakanstraat en de Peleletepoestraat in Suriname.

De landbouwer verklaarde dat hij zoveel moeite doet om te planten en dat de dief zonder toestemming al zijn landbouwgewassen oogst. Hij probeert mensen die het niet zo breed hebben te helpen, maar vanwege de diefstallen wordt hij steeds verhinderd in zijn goede daad.

Ulrich was het gedrag van het latere slachtoffer zat en heeft hem bij betrapping flink afgetuigd met een ijzeren pijp. De sopropo dief raakte door de mishandeling gewond aan zijn pols en werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.

De landbouwer is door de politie van Uitvlugt aangehouden en overgebracht naar het bureau. Het onderzoek duurt voort. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

22 REACTIES
 1. De landbouwer is door de politie van Uitvlugt aangehouden en overgebracht naar het bureau.
  ========
  Goed van de landbouwer om de boef een flinke pakslaag te geven. De politie is weer verkeerd bezig, om de landbouwer op te pakken. Deze landbouwer moet juist een compliment krijgen.


  gemodereerd
 2. Wat? Maureen nu moet je rennen! Die Ulrich moet vandaag nog op vrije voeten worden gesteld.

  Hoe kun je de dief zo veel mogelijk voor paal zetten, pek en veren?!

  Alle slechte manieren nemen jullie van China over, behalve sommige van hun zeer goede ideeën. Werkkampen, en heropvoeden!!


  gemodereerd
 3. Ik keur het gedrag van Ulrich niet goed, maar ik begrijp het wel. Ook ik plant een beetje voor de lol en de geiten van mijn buurman deden zich wel eens tegoed aan mijn gewassen. Ik kan niet meer tellen hoe vaak ik op het punt heb gestaan die beesten te beschieten met een jachtgeweer. Gelukkig heb ik me altijd kunnen beheersen (ik wil geen ruzie met mijn buren en wil mijn geweer ook niet kwijt) en heeft mijn buurman de geiten intussen verkocht.


  gemodereerd
 4. Gezien de naam van de plaats zal dit wel met een sisser aflopen. Zet hem op Maureen.


  gemodereerd
 5. a kies ing mooi- laten jullie die landbouwer aub vrij.
  die doet zn best en werkt ipv stelen en zijn harde werken
  word door de dief verpest- noh– noh –
  ik hoop dat die dief grote litteken overhoud zodat hij elke dag kan zien wat zn daden hem hebben geleverd


  gemodereerd
 6. De Landbouwer mag zijn bezittingen wel verdedigen lijkt mij!
  Hij verdient geen straf. De dief moet men opsluiten. Hij moet met zijn klauwen afblijven van andermans spullen!


  gemodereerd
 7. @ Henkes
  Dan doe je het maar met een katapult.
  De geiten kunnen er niets aan doen omdat ze geen verschil zien tussen goed en kwaad en maar hun maaggevoel volgen dus kunnen zij er niets aan doen. echter de eigenaar moet je aansprakelijk stellen en een schadevergoeding eisen door zijn geiten op te hokken als deze in je tuin aan het eten zijn. En na het ophokken een vergoeding eisen van de eigenaar van de schapen.

  Indien een mens je aanplant komt roven dan moet je, je mag niet, deze afstraffen.

  aan de politie zou ik zeggen “doe je werk naar behoren en arresteer de dief en laat hem de schade vergoeden.


  gemodereerd
 8. Ik zou hem ook pakslaag geven denk ik. De landbouwer mag idd zijn bezittingen verdedigen maar volgens de wet mag hij het recht niet in eigen handen nemen. De dief mag wel komen stelen maar je mag als eigenaar niet handelen…zo zie je maar weer; hoe recht is recht!
  Misschien een mooi idee voor rechten studenten een kolom in een dagblad te starten onder de naam: Hoe recht is Recht, en wekelijks een item te belichten waarin duidelijk de “krommigheid” van het recht (lees rechtsysteem) wordt belicht. Zo kunnen wij als lezers ook wat leren ipv steeds te lezen over rommels van Pique, bordo, dada en dodo en dat soort walgelijke figuren


  gemodereerd
 9. Meneertje wilde GEVULDE SOPROPO eten,hij heeft alle recht daar toe,maar ja if ding kies joe gaan ze je maars prieten zoals in dit geval.


  gemodereerd
 10. Alle boeven die zich meerdere malen schuldig maken aan overvallen, diefstal, inbraak, berovingen, moord, verkrachting, aanranding en mishandelingen moeten direct worden afgeschoten zonder proces. Zo hebben de rechters minder werk, cellen blijven leeg en Suriname wordt een stuk veiliger. Wat zou het fijn zijn om in Suriname te kunnen rondlopen en rijden zonder steeds weer over je schouders te moeten kijken.
  Maak aparte kampen buiten Paramaribo waar zwervers kunnen samenwonen en werken. Laat ze groenten kweken en verkopen. Ook mensen die psychische hulp nodig hebben moeten geholpen worden. PCS doet niets voor deze mensen. Daar werken veel mensen die alleen aan zichzelf denken. En dan bedoel ik de doktoren.
  Nu corona geschaard kan worden onder de virussen die een griep veroorzaken kan PCS weer open en kunnen er weer mensen opgevangen worden. De opvang moet wel bedoeld zijn om mensen te helpen en niet om in deze mensen een verdienmodel te zien, zoals nu gedaan wordt. Platspuiten is niet altijd de oplossing.


  gemodereerd
 11. De dief moet heropgevoed worden door de gemeenschap zelf. Als iedereen zich gedraagt zoals het hoort, zal er uiteindelijk geen enkele dief meer zijn.


  gemodereerd
 12. In Iran hebben ze goede straffen hiervoor en SU kan een voorbeeld geven. Handen afhakken of publiekelijk ophangen.


  gemodereerd
 13. Omdat zoveel gestolen wordt, dan moeten wij gaan instemmen voor een nieuwe wet. De wet moet gaan luiden als; BLIJF AF MET POTEN VAN ANDERMANS SPULLEN, DE EIGENAAR MAG ZICHZELF VERDEDIGEN, ONGEACHT WAAR JE OOK BENT IN SURINAME. De dieven gaan nu 10x nadenken voordat overgaan op stelen. Er moet ook een plein komen in Suriname waar je dief voor politie en burgers slaat (mishandelen dit strafbaar). De dieven die opgepakt zijn en ook veroordeeld mogen ze de stad onderhouden en alle ook kanaal en sloten. Ook mogen ze de paden langs de wegen gaan weiden. Suriname moet het land in veiligheid brengen voor de toeristen. Als ze de dieven achter de tralies zijn, zullen ze geen eten krijgen van penitentiaire inrichting, dat mag de families en vrienden doen, maar het eten wordt wel ontleden of geen wapen in zit.


  gemodereerd
 14. Als hij 1 sopropo wilde dan had hij gevraagd. Je dient van de man zn spullen af te blijven.
  Ga zelf planten als je groente wilt leveren.
  Ik zou geen politie bellen, was die dief maar gelopen naar post Uitvlught.
  Wie betaald de ziekenhuiskosten???


  gemodereerd
 15. Hij heeft een in dit geval een nogal milde straf gekregen, dus mag ie blij zijn . En hopelijk heeft ie een lesje geleerd .


  gemodereerd
 16. @Meester
  Ja hoor, ik zou hem heropvoeden door hem een “behandeling” te geven met de grootste sopropo🤣🤣🤣


  gemodereerd
 17. De wereld is vol met sansara (leed) zegt de buddist. Je plant en een ander steeelt het in dit geval.

  In de VS mag je een dief niet dood schieten. Alleen als hij je leven bedreigt dan mag je de magazijn van jouw automatic op hem leeg schieten. Geen zelf verdediging dus ook niet in Su. Alleen citizen arrest, ook in Su. Als hij terug slaat dan weet je wat je moet doen.

  Ik vind ook dat de boer op zijn erf rechten heeft om zijn aanplant te beschermen. Zo laat hem vrij gaan. De dief heeft zijn les geleerd. Hou je automatic gereed als hij revenge zoekt.


  gemodereerd
 18. Een mooi voorbeeld van LAMWEP (laat anderen maar werken en ploeteren en ik profiteer)
  Suriname bent een LAMWEP-staat te worden.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES