zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieCriminelen overvallen inzittenden auto en maken halsketting en Louis Vuitton tas buit

Criminelen overvallen inzittenden auto en maken halsketting en Louis Vuitton tas buit

-

Does Travel - naar Suriname

Vier criminelen hebben dinsdagavond drie inzittenden van een auto overvallen en de bestuurder beroofd van zijn halsketting en een Louis Vuitton tas. Dit gebeurde rond 22.00u aan de Soeroedjbaliweg in Suriname.

Volgens de 21-jarige autobestuurder K.B. zat hij samen met een neef en een vriend in zijn auto, toen een andere wagen naast zijn voertuig stopte. Er stapten vier mannen uit, die hun gezichten afgedekt hadden met zakdoeken. Een van hem was gewapend met een houwer.

Zij overvielen de automobilist en rukten zijn halsketting weg. De neef en de vriend van K.B. renden uit vrees weg en hielden zich ergens schuil. Ook de bestuurder rukte zichzelf los en rende weg.

Hij liet zijn Louis Vuitton tas met daarin 350 euro en een mobiele telefoon achter, die vervolgens door de daders werd meegenomen.

Het is niet bekend welke richting de rovers na de daad zijn opgereden. De ingeschakelde politie van Santodorp was ter plaatse voor onderzoek. Van de verdachten ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. zorg dat je een priem bij de hand hebt en pats in een van zijn ogen en die zal nooit en te nimmer meer halskettingen kunnen zien ,


  gemodereerd
 2. Die LV tas kun je voor zo’n €50 kopen in Turkije, waar heel veel namaak op de markten wordt verkocht.

  Kijk nd stiksels, en een soort van stempel/ zilverachtige sticker of iets wat hierop lijkt, op de label, dan weet je genoeg.

  Ze waren ergens geparkeerd, of waren rijdend en toevallig ergens gestopt? Blijkbaar was men op rooftocht, en hebben die lui ze bespiedt voordat ze aanvielen.

  Mensen houd je omgeving id gaten. En als je chilled in je auto, doe dit in een ‘drukke’ buurt en in elk geval waar er camera’s hangen.


  gemodereerd
 3. Aan dit probleem moet de waardeloze korpschef van Suriname zich bezighouden. De criminaliteit hard aanpakken en niet met het uiterlijk van de politieagenten. Dat baard gedoe van de korpschef is echt waardeloos.


  gemodereerd
 4. zolang JUSPOL is handen is van ABOP zullen de criminelen vrijspel hebben….

  mensen let goed op elkaar in positieve zin en help elkaar ook ….

  had bobbo Vene maar tyd vrijgemaakt om oa opnieuw de kiesstelsel te wijzigen/aan te passen…helaas keek hy weer de andere kant uit..


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES