zondag, maart 3, 2024
HomeNieuws uit SurinameGeen equipment en geld voor aanpak slechte zandwegen Albina

Geen equipment en geld voor aanpak slechte zandwegen Albina

-

De Nationale Carrierebeurs

De bestuursdienst van Marowijne Noord-Oost heeft geen equipment en geld om de slechte zandwegen van Albina aan te pakken.

De bestuursdienst meldt dat ruim een maand terug een brief is geschreven naar het ministerie van Defensie voor assistentie met equipement. Ook is er contact opgenomen met het ministerie van Openbare Weken voor medewerking.

Er is verder ook contact opgenomen met lokale ondernemers voor medewerking, maar zij beschikken niet over een grader.

De bestuursdienst laat weten dat er alternatieve methodes toegepast kunnen worden om de wegen te herstellen, maar de ondernemers willen eerst geld zien. Er zal contact met de ministeries gemaakt worden totdat er een oplossing komt.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

2 REACTIES
 1. Ministerie van openbare weken?
  Defensie, werken deze dan?

  Eerlijkste opmerking vanuit ‘hogere rang’.

  Waar is al die imf duku dan voor? Het importeren van 3e hands merkloze levensmiddelen tegen 1e range koersen, waarvoor het volk dik moet betalen? Wie leent er nou geld om schulden af te lossen, vicieuze cirkel.

  Er wordt een computer cursus iets opgezet. Fijn. Worden overheidsapparaten ook volledig gedigitaliseerd? Kan ik uittreksel online bestellen, en af balie halen zonder gedoe, met aso ambtenaren?

  Paspoort aanvraag februari, blijkt achteraf klaar sinds maart, ::wij gaan u appen::, als het opgehaald kan worden, en dat tegen een 80+.
  Eind april, als er niet toevallig aan de balie nagevraagd wordt, lag die nog daar. E-mails aan de overheid komen retour, e-mail server is zo vol dat er geen mails, doorgezet kunnen worden naar zo’n e-mail adres. En als je al een antw krijgt, a gers I val a sma lastig in eng privé. Volgens de meeste reageerders, zeker ndp’ers die niet ontslagen kunnen worden, omdat ze niet functioneren. Iets wat deze regering makkelijk kan oplossen, als het ze wat kan schelen. Grote ♟ ♟ vervangen, om hun inkomen en toekomstige pensioen veilig te stellen, ipv de in grote getallen kleine incompetente werknemers die het overheid apparaat geld kosten, te vervangen is zeker ook in volksbelang.

  Maar goed, de vorige deed het of alles zonder ::toestemming van de eu::. De huidige heeft die toestemming, dus dan is alles goed. Toch?!?

  In the end, an illusion is just what it is: an illusion!


  gemodereerd
 2. Sinds mijn geboorte hoor ik dat het land geen geld heeft, sorry het word ons aangeleerd dat het land geen geld heeft. Degene die voor de overheid werken moeten disipline gaan opbouwen in het geen dat ze moeten doen. Waneer heeft Suriname dan wel geld? Ik betaal keihard de belasting, we zien graag ons zweetgeld terug in een no nonsens houding, alvorens een verhoging bij de ambtenaren.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES