vrijdag, december 8, 2023
HomeOnderwerpenMaatschappijZaterdag launch van 'Wan Koni Pikin' in Suriname

Zaterdag launch van ‘Wan Koni Pikin’ in Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

Stichting Wan Koni Pikin is opgericht op 1 november 2021 met als doel kansarme/kwetsbare personen, in het bijzonder kinderen (10 t/m 17 jaar), personen met een beperking en senioren (55+ jaar), hun digitale vaardigheden te helpen vergroten en zich digitaal verder te ontwikkelen. 

Veel kinderen beschikken nog over onvoldoende ICT-basisvaardigheden. Daarnaast nemen veel senioren niet deel aan de digitale samenleving omdat ze niet bekend zijn met de hedendaagse technologieën. Personen met een (auditieve, visuele en lichamelijke) beperking ervaren verschillende drempels bij het gebruik van een smartphone, tablet of PC/laptop. Digitale middelen die voor hen onmisbaar voor het onderhouden van contacten en doen van zaken.

Stichting Wan Koni Pikin biedt daarom ICT-ondersteuning door middel van gratis computerlessen, maar ook coaching en begeleiding voor het veilig en simpel gebruik van diverse digitale middelen (smartphones, tablet, computers of laptops).

Op zaterdag 30 april 2022 vindt de officiële launch plaats van Wan Koni Pikin vanaf die dag kunnen personen zich opgeven voor de gratis computerlessen te volgen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

2 REACTIES
  1. Als de cursisten maar leren dat internet niet alleen voor entertainment is, maar dat je er ook grof geld mee kunt verdienen, als je weet hoe de juiste computer taal te spreken.

    Websites leren bouwen, firewalls omzeilen, crypto investments, je diensten aanbieden/ verkopen via internet, etc etc.

    Wie gaat het lintje doorknippen, de president van Suriname?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES