Vernietiging in beslaggenomen sigaretten en medicamenten

5
Criminelen slaan slachtoffer met kolf van vuurwapen en beroven hem van tas Twee gemaskerde criminelen, van wie één gewapend met een vuurwapen, hebben zondag in de vroege ochtend een man geslagen met de kolf van een vuurwapen en hem vervolgens beroofd van zijn tas. Dit gebeurde omstreeks 05.00u voor een appartement aan de Cocobiacoweg in Suriname. De benadeelde B.M. zegt in gesprek met Waterkant.Net dat hij uit Nickerie afkomstig is en hij had een appartement had gehuurd. Hij zou rond dat tijdstip van de roofoverval zijn vriendin aan het werk afzetten. De aangever pakte zijn tas, waarin hij 2000 SRD, een halsketting, twee vingerringen, belangrijke documenten en de contactsleutel van zijn auto had bewaard.  Toen hij naar buiten liep viel een man hem aan met een wapen.

De politie van het Gewest Nickerie heeft op woensdag 20 april jl. een partij in beslaggenomen sigaretten en medicamenten vernietigd. Recent werden voormelde illegale goederen in beslaggenomen bij een supermarkt in Nickerie.

Nadat de chinese winkelier zijn boete had voldaan werd hij in vrijheid gesteld. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de goederen vervolgens in tegenwoordigheid van een Hulpofficier van Justitie vernietigd.

Het betrof in deze om 236 pakken illegale sigaretten van verschillende merken en 13 soorten medicamenten, waaronder pijnstillers, potentie stimulerende middelen en crème soorten.

5 REACTIES

 1. Deze @#$& gebruiken autobanden om de in beslag genomen goederen te verbranden en wij krijgen in Paramaribo een boete wanneer wij tuinafval verbranden omdat wij het milieu daarmee zouden vervuilen.
  gemodereerd

 2. stelletje malloten , dat spul dat jullie gaan verbranden is al gif en dan moet er ook nog autobanden dienen als brandstof , bedankt milieu vervuilers
  gemodereerd

 3. Aiboiii..!! Mischien toch een idee om een verbranding oven fabriekje op te zetten Chan & crew want su krijgt van alle kanten financiële hulp toch…
  gemodereerd

 4. Hoeveel is kg is er bij elkaar geconfisqueerd? Hoeveel kg wordt er nu verbrand? Ik zie nog geen 5-10 kg.

  Hoeveel Surinamers heb je nodig om 4 🚘 banden met wat afval erin te verbranden? Zie foto🤣😂

  Oen tja fatoe jere
  gemodereerd

 5. Waar is het verstand van deze mensen. What about het milieu? Surinamers blijven een ongeschoold volkje. Ook de autoriteiten blijken niet op de hoogte te zijn, van de schadelijke gevolgen die het verbranden van met name autobanden veroorzaakt.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.