dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVernietiging in beslaggenomen sigaretten en medicamenten

Vernietiging in beslaggenomen sigaretten en medicamenten

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van het Gewest Nickerie heeft op woensdag 20 april jl. een partij in beslaggenomen sigaretten en medicamenten vernietigd. Recent werden voormelde illegale goederen in beslaggenomen bij een supermarkt in Nickerie.

Nadat de chinese winkelier zijn boete had voldaan werd hij in vrijheid gesteld. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de goederen vervolgens in tegenwoordigheid van een Hulpofficier van Justitie vernietigd.

Het betrof in deze om 236 pakken illegale sigaretten van verschillende merken en 13 soorten medicamenten, waaronder pijnstillers, potentie stimulerende middelen en crème soorten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Deze @#$& gebruiken autobanden om de in beslag genomen goederen te verbranden en wij krijgen in Paramaribo een boete wanneer wij tuinafval verbranden omdat wij het milieu daarmee zouden vervuilen.


  gemodereerd
 2. stelletje malloten , dat spul dat jullie gaan verbranden is al gif en dan moet er ook nog autobanden dienen als brandstof , bedankt milieu vervuilers


  gemodereerd
 3. Aiboiii..!! Mischien toch een idee om een verbranding oven fabriekje op te zetten Chan & crew want su krijgt van alle kanten financiële hulp toch…


  gemodereerd
 4. Hoeveel is kg is er bij elkaar geconfisqueerd? Hoeveel kg wordt er nu verbrand? Ik zie nog geen 5-10 kg.

  Hoeveel Surinamers heb je nodig om 4 🚘 banden met wat afval erin te verbranden? Zie foto🤣😂

  Oen tja fatoe jere


  gemodereerd
 5. Waar is het verstand van deze mensen. What about het milieu? Surinamers blijven een ongeschoold volkje. Ook de autoriteiten blijken niet op de hoogte te zijn, van de schadelijke gevolgen die het verbranden van met name autobanden veroorzaakt.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES