Voetganger kort na aanrijding overleden in ziekenhuis

1
brandende kaars RIP

Een voetganger, van wie de persoonsgegevens nog onbekend zijn, is vrijdagavond betrokken geweest bij een aanrijding aan de Helena Christinaweg in Suriname. 

Vernomen wordt dat hij plotseling voor een rijdende auto rende, met als gevolg een aanrijding. De voetganger raakte hierdoor gewond. 

Kort na aankomst in het ziekenhuis overleed hij ten gevolge van de opgelopen verwondingen. Volgens de automobilist S.N. (31) reed hij over de Helena Christinaweg richting de Tampoesweg. De voetganger stond ter hoogte van winkel Ramdas op de linkerberm van de weg.

Toen het voertuig hem dichtbij was genaderd rende hij voor de auto de straat op met als gevolg de aanrijding. Volgens de politie van Santo Boma was de voetganger in de buurt bekend als Kenny en leidde hij vermoedelijk een zwerversbestaan. 

De autobestuurder S.N. is in het bezit van een geldig rijbewijs en verkeerde ten tijde van de aanrijding niet onder invloed van alcohol. De politie van Santo Boma was ter plaatse voor onderzoek.

Met het heengaan van deze voetganger is de verkeersbarometer gestegen naar 20.


1 REACTIE

  1. Genoemd weg is smal,veel bochten en een woonwijk.Daar moet je rekening mee houden.Als bestuurder zie je een voetganger al op afstand.Als je de aangegeven snelheid houdt,kan je een hoop voorkomen.Snelheid speelt een grote rol en ook de staat van het voertuig.Suris hebben altijd haast.Ook nog niet nuchter van de dag ervoor.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.