zondag, december 10, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieOpgevist lichaam is van neefje van SPB voorzitter Atompai

Opgevist lichaam is van neefje van SPB voorzitter Atompai

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het lichaam dat vanmorgen werd opgevist uit de Suriname rivier is van Gregory Atompai, een neefje van de voorzitter van de Surinaamse Politiebond Poetini Atompai. Dat heeft de SPB voorzitter bevestigd aan de redactie van Waterkant.Net.

Het stoffelijk overschot werd vanmorgen ter hoogte van Cevihas drijvend aangetroffen en uiteindelijk ter hoogte van Marina Durga aan wal gebracht. In de broekzak van de man werd een pasje van een bekend warenhuis aangetroffen met daarop zijn naam. Ook had hij een badge op zijn kleding.

Het lichaam is met een lijkenwagen van een uitvaartbedrijf afgevoerd naar het mortuarium in verband met nader onderzoek. Ondermeer zal gekeken worden of er sprake is van een misdrijf.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

3 REACTIES
  1. Wat een toeval.. Watje vertel ons wat je vriendje daar deed aangezien jij je graag met zulke figuren bezighoudt. Die Bange covid idioot heeft het ineens niet meer over zn spuitjes. Watje is een trol van wtk of daar lijkt het op althans. Verbannen die gek die niet eens normaal Nederlandse zinnen schrijven kan.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES