maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan (31) steekt vermoedelijke dief (19) in zitvlak

Man (31) steekt vermoedelijke dief (19) in zitvlak

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname heeft een 31-jarige man een 19-jarige jongeman in zijn zitvlak gestoken, omdat hij verdacht wordt van diefstal van een paar gympen en een jasje. Dit geval gebeurde aan de Soemintrastraat te Sunny Point.

De verdachte Fansova N. werd door zijn 17-jarige stiefzoon Ramiano erop gewezen dat de 19-jarige Joshua gezien zou zijn met zijn gestolen gympen en jasje. Deze laatste had de gympen en jasje aan en beelden hiervan op zijn WhatsApp status geplaatst. Ramiano had de spullen positief herkend.

Vrijdagavond ontmoette Ramiano de vermoedelijke dief Joshua waarbij hij aangaf dat de gympen die hij aan had aan hem toebehoren. Ter voorkoming van verdere escalatie besloot Joshua de sportschoenen aan Ramiano af te staan. Hij verklaarde dat ze bij iemand had gekocht. 

Daarnaast vroeg Ramiano ook naar zijn jasje dat gestolen was. Joshua verklaarde echter dat hij daar niets van weet. Hierna begaf de jongen zich naar huis en kwam terug met zijn ouders. De 31-jarige stiefvader Fansova kwam gewapend met een mes ter plaatse. Hij stak Joshua daarmee in zijn zitvlak.

De politie van Santodorp werd hierover gewaarschuwd, die de steekgrage verdachte Fansova na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering stelde. Het slachtoffer verkeert buiten levensgevaar.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. Stel je voor, iemand z’n zweet, pis spetters, lichaamsschilfers 🤢🤮

    Bah bah


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES