woensdag, februari 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBBS'er schiet inbreker in been na herhaaldelijke waarschuwingen

BBS’er schiet inbreker in been na herhaaldelijke waarschuwingen

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een lid van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 23 april een inbreker op heterdaad betrapt en het vuur op hem geopend. Volgens de BBS’er brachten de herhaaldelijke waarschuwingen hem niet tot andere gedachten, waarna hij genoodzaakt was om gericht op de verdachte te schieten.

Het afgevuurde schot raakte de verdachte in zijn onderbeen. Dit bevestigt de bondsvoorzitter van de BBS, Guilliaume Coulor tegenover Waterkant.Net.

Volgens de BBS’er, S.P., was hij gestationeerd bij de Centrale Markt. Hij betrapte een verdachte op heterdaad, die bezig was een standplaats te forceren. 

S.P. loste daarbij een waarschuwingsschot, maar ook dat bracht de inbreker niet tot andere gedachten. Hij richtte vervolgens het dienstwapen op de verdachte en schoot gericht in zijn onderbeen. 

De ingeschakelde politie van Nieuwe Haven was ter plaatse voor onderzoek. De gewonde inbreker werd naar de Spoedeisende Hulp vervoerd. Hij had een zak Chinese tayer gestolen. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

5 REACTIES
 1. Heel goed gehandeld en hij mag van geluk spreken dat de agent niet tussen de ogen mikte. Dat geluk heeft hij weer dan.


  gemodereerd
 2. Is dit wel zeker, want die BBS ers gebruiken hun wapen te pas en te onpas. Misschien was het wel een overval of was hij medeplichtig en veranderde van mening, omdat ze werden betrapt


  gemodereerd
 3. Dief had trek in een pom maar kon het niet betalen, of ergens anders
  stelen. (triest eigelijk)

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. bbser zijn kop zit wel iets hoger dan zijn been , maar als je hem goed raakt in zijn bovenbeen ter hoogte van het kruis geeft het zelfde effect , hij zal nooit meer inbreken


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES