maandag, april 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOndernemer aangehouden na aangifte oplichting 

Ondernemer aangehouden na aangifte oplichting 

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is de 36-jarige ondernemer A.S. donderdag aangehouden en in verzekering gesteld wegens oplichting. Deze man die roldeuren en rolpoorten laat halen en voor zijn klanten installeert, zou volgens de politie drie personen hebben opgelicht.

Een vrouw had hem sinds januari 600 USD betaald. Hij hield haar steeds aan het lijntje. De aangeefster was radeloos en stapte uiteindelijk naar de politie van Santo Boma. 

De politie maakte na de opgenomen aangifte telefonisch contact met de ondernemer, die aangaf dat hij zich in Nickerie bevond. Hij beloofde zich dinsdag bij de politie aan te melden. De dagen verstreken en de ondernemer was in geen velden of wegen te bekennen.

De politie kreeg gisteren een tip binnen dat S. zich in het ressort van politie Santo Boma bevond, waarna de agenten meteen actie ondernamen. Hij werd op een adres aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. 

Intussen hebben nog twee benadeelden aangifte tegen hem gedaan te weten op politiestation Santo Boma en bij recherche Midden. 

Van de twee benadeelden zou hij respectievelijk 3.500 USD en 2.500 USD in ontvangst hebben genomen, maar het werk niet hebben opgeleverd. 

Het vermoeden bestaat dat de verdachte meerdere slachtoffers heeft gemaakt. 

Zij die slachtoffers zijn geworden van deze malafide praktijken, worden opgeroepen om zich in verbinding te stellen met de politie van Santo Boma op het nummer 0350022. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. deze rossy een stalenroldeur op zijn harsens laten zakken , nou die zal nooit meer iemand oplichten


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES