vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobiliste laat motor draaien tijdens pinnen; man rijdt met auto weg

Automobiliste laat motor draaien tijdens pinnen; man rijdt met auto weg

-

Does Travel - naar Suriname

Een man is vrijdagochtend weggereden in een auto met draaiende motor. Dit gebeurde vandaag omstreeks 06.15u aan de Verlengde Gemenelandsweg in Suriname. De eigenaresse van de auto had haar voertuig met draaiende motor achtergelaten, om even snel te gaan pinnen.

De verdachte is in het voertuig gestapt en daarmee weggereden. Hij ging gekleed in een blauwe jeansbroek en een blauwe trui. Verder had hij een bruine pet op. Zij heeft hem niet kunnen tegenhouden.

De eigenaresse stelde de politie daarvan op de hoogte en is samen met anderen begonnen met een zoekactie. De politie van Uitvlugt heeft de aangifte opgenomen. Het gaat in deze om een zwart gelakte Toyota Passo met het volgnummer PL-84-57 (foto). Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

15 REACTIES
 1. Heel vaak zie ik mensen deze stunt uithalen. ‘Even snel’ de winkel in of wat dan ook. Net zo snel ben je je auto of brom kwijt.
  Als verzekeraar zou ik gewoon de premie verhogen voor nalatigheid, laksheid, stommiteit bij zulke eigenaren.


  gemodereerd
 2. “Om even te gaan pinnen”. Hoe dom kun je zijn.
  Je hebt leergeld betaald en doet het nooit meer.
  Laat dit een leerles zijn voor iedereen.
  Ook als ik even ga pinnen, doe ik mijn fiets op slot.


  gemodereerd
 3. je ziet er ook dom uit op de foto , de verzekering als je die hebt zal zeker niets uitkeren , want door de motor te laten draaien , en je stapt uit en loopt weg is dit aanleiding van diefstal , domme gans


  gemodereerd
 4. Die auto’s in Su hebben geen gps noh? Is toch te gek voor woorden dat zo’n auto niet meteen te traceren is? Of komt dit ook door de vorige, standaard Surinaams stopwoordje als men niet meer weet wat te zeggen.

  Na 1️⃣ politieke partij tactiek😁


  gemodereerd
 5. Bla bla bla. Blijf met je tyfus poten van andere mensen hun spullen af. Hoe ver kom je? Gps? A kondre abi so foeroe pasi dat a wagi moeilijk foe feni? Is niet alsof het op een boot naar een ander land verscheept zal worden.

  Nou goed, met de verzekeringsbril op: eigen schuld, was voorzichtiger geweest.

  Met een goed gedekte verzekering: onvoorzien. Je staat niet op met de gedachte om je te laten beroven door een loser, die denkt ermee weg te komen, omdat daar toch al als een bacove staat wordt beschouwt, waar alles maar kan en mag

  Waarom heeft Su nog geen cctv?


  gemodereerd
 6. Hebben de Suries nog steeds niet door dat het land 1 grote roversnest is,????!!!.. 5 keer nadenken voordat je onbeheerd iets achterlaat, ze stelen zelfs de pruik van je kop als je niet oplet!!!!


  gemodereerd
 7. Het valt mij op dat er flink wordt afgegeven op de automobiliste. Die klootzak hoort zijn tengels van andersmans spullen af te blijven punt. De regering die amoksie patoe is nergens te bekennen, geen plan van aanpak niks niente. Het is echt van de zotte en overal wordt geroofd. En wederom is het hard werkend volk de dupe.


  gemodereerd
 8. Er kan hier ook sprake zijn van een doorgestoken kaart, om de
  verzekering op te lichten! De meeste in Su kunnen al niet zo best
  rijden, en ze zijn nog dom ook! ”Uiteraard de goede niet te na gesproken”

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 9. Suriname was eens zo veilig, maar die Chan maakt er een rovershol van. Dit waren gewoon normale dingen in Suriname, want men stal niet op zulke wijze. Watje vind het goed dat Surinamers zo van elkaar rover en vindt die vrouw dom. Schaam je voor je land waar niks meer veilig is. En feliciteer je president met deze situatie.


  gemodereerd
 10. Weet je wat ik denk? Die auto had grote startproblemen dus durfde de chauffeuse de motor niet uit te doen. Een gunstig gevolg is dat die startproblemen nu een probleem voor de dief zijn. Als hij de motor afzet krijgt hij deze niet meer aan de praat. Doet me denken aan een geval wat mij is overkomen. Ik had ooit een bromfiets en dat ding slokte elke maand een groot deel van mijn salaris in de vorm van reparatiekosten op. Iemand heeft toen mijn bromfiets gestolen. Ik heb geen aangifte van diefstal gedaan, zo blij was ik dat iemand mij van mijn probleem had afgeholpen. En ineens had ik elke maand geld over. Geld genoeg om een nieuwe bromfiets te kopen. Ik denk dat die dief niet blij was met zijn diefstal van mijn bromfiets die honderden gulden aan reparatiekosten per maand afdwong. Ja, soms is stelen niet zo gunstig.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES