Aangehouden ondernemer tevens zanger in vrijheid gesteld

6
Gevangenis
Voorbeeldfoto

Advocaat Maureen Nibte heeft vandaag haar cliënt, de ondernemer tevens zanger Waldy P., op vrije voeten gekregen. Hij was op 19 april aangehouden nadat er door de buurman aangifte was gedaan terzake bedreiging met enige misdrijf tegen het leven gericht en vernieling.

Het gaat om een slepende kwestie tussen de buren. P. gaf aan dat hij langer dan 35 jaar last ondervindt van de buurman en vaker aangifte tegen hem bij de politie heeft gedaan. Echter heeft de politie nooit opgetreden.

De ondernemer had die bewuste dag gedreigd de buurman te zullen doden en is kort daarna aangehouden. Zijn advocaat mr. Nibte had een invrijheidstellingsverzoek op basis van artikel 54a Sv. ingediend. 

Waldy is vandaag voorgeleid waarbij hij een ernstige waarschuwing kreeg van de officier van justitie. De man werd na zijn voorgeleiding op verzoek van zijn raadsvrouw door het Surinaamse Openbaar Ministerie in vrijheid gesteld.

6 REACTIES

 1. Wanneer het politie goed uitkomt komen ze wel. Je moet in het vervolg niets zeggen en die vent laten opruimen.
  gemodereerd

 2. mensen dit kan toch niet , de EU gezant moet deze nibte een aan de tand voelen en haar meenemen naar de EU en stop haar daar in de cel , zij is ook een crimineel , maar noemt zich advocaat
  gemodereerd

 3. debby , zit jij ook in het criminele circuit daar in de bijlmer , je praat over die vent laten opruimen
  gemodereerd

 4. Dat Mevrouw Nibte de verdachten vrij krijgt zegt eerder wat over de aangifte opnames en vervolging. Justitie moet zijn werk beter doen, minder snel aanhouden ; eerst goed onderzoek doen en dan aanhouden.
  gemodereerd

 5. debby , jou lover heeft hier heel veel mannen en vrouwen en ook kinderen laten opruimen
  gemodereerd

 6. debby , slaap jij wel , we denken niet want duivels slapen niet , die nibte krijgt ook pedofielen vrij , dus jij keurt het goed dat deze gasten onze kinderen hier verkrachten
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.