donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieOndernemer bij bootongeval op stuwmeer verdronken

Ondernemer bij bootongeval op stuwmeer verdronken

-

Does Travel & Cadushi Tours

Bij een bootongeval vanmorgen op het stuwmeer in Suriname is een man verdronken. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het zou gaan om een ondernemer van Chinese afkomst.

Ressortcommandat van Brokopondo, inspecteur van politie Ruben Dams, bevestigt het bootongeval tegenover Waterkant.Net. Hij zegt desgevraagd aan de redactie dat het ontzielde lichaam intussen ter hoogte van het dorp Libi Doti is opgevist.

Verdere details over het bootongeval heeft de Surinaamse politie nog niet. Het is niet bekend hoeveel mensen ten tijde van het incident in de boot waren. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

2 REACTIES
  1. Sammy the Queen, is het je niet opgevallen dat alleen wanneer het om Surinamers van Chinese afkomst gaat, zijn of haar afkomst vermeld wordt in dit soort gevallen? B.v. van de twee kinderen , die laatst verdronken zijn in Suriname, is alleen vermeld dat de een een peuter was die op vakantie was uit Frans Guyana en de andere verdronk te Balling Soela, ook van de twee oudere heren die in de Suriname rivier verdronken tijdens pasen, werd hun etnische afkomst/ras nergens vermeld. Natuurlijk krijgen we de indruk dat vooral Chinezen verongelukken in Suriname.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES