Ondernemer bij bootongeval op stuwmeer verdronken

2
het Prof. dr. ir. W.J. van Blommesteinmeer
Het Prof. dr. ir. W.J. van Blommesteinmeer in Suriname.

Bij een bootongeval vanmorgen op het stuwmeer in Suriname is een man verdronken. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het zou gaan om een ondernemer van Chinese afkomst.

Ressortcommandat van Brokopondo, inspecteur van politie Ruben Dams, bevestigt het bootongeval tegenover Waterkant.Net. Hij zegt desgevraagd aan de redactie dat het ontzielde lichaam intussen ter hoogte van het dorp Libi Doti is opgevist.

Verdere details over het bootongeval heeft de Surinaamse politie nog niet. Het is niet bekend hoeveel mensen ten tijde van het incident in de boot waren. Het onderzoek duurt voort.

2 REACTIES

  1. Alweer een ondernemer van Chinese afkomst dodelijk verongelukt in een week tijd.
    Wat is er aan de hand zou je denken.
    RIP
    gemodereerd

  2. Sammy the Queen, is het je niet opgevallen dat alleen wanneer het om Surinamers van Chinese afkomst gaat, zijn of haar afkomst vermeld wordt in dit soort gevallen? B.v. van de twee kinderen , die laatst verdronken zijn in Suriname, is alleen vermeld dat de een een peuter was die op vakantie was uit Frans Guyana en de andere verdronk te Balling Soela, ook van de twee oudere heren die in de Suriname rivier verdronken tijdens pasen, werd hun etnische afkomst/ras nergens vermeld. Natuurlijk krijgen we de indruk dat vooral Chinezen verongelukken in Suriname.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.