vrijdag, december 1, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan in been geschoten bij beroving

Man in been geschoten bij beroving

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een 48-jarige man is in de nacht van woensdag op donderdag 21 april bij een beroving in zijn linkerbeen geschoten. Dit gebeurde omstreeks 03.15u aan de Latourweg in Suriname.

Het slachtoffer R.A. stond voor een restaurant op zijn bestelling te wachten, toen twee mannen hem tegemoet liepen. Eentje was gewapend met een vuistvuurwapen en onder bedreiging hiervan probeerde het duo de man van zijn halsketting te beroven.

Hij verzette zich hevig, waarna de gewapende rover hem in zijn linkerbeen ter hoogte van zijn knie heeft geschoten. Het lukte de daders niet om de ketting buit te maken. Een vrouw die in de auto van het slachtoffer zat, maakte alles mee.

De rovers renden na de beschieting in de richting van de rotonde. Volgens de politie werden ze achterna gezeten door het slachtoffer. Op een gegeven moment keerden de rovers terug en lieten de vrouw onder bedreiging van het wapen uit de auto stappen. Vervolgens reden ze weg met het voertuig.

De politie van Latour werd hierover gewaarschuwd en bracht het slachtoffer naar de Spoedeisende Hulp. Het buitgemaakte voertuig van het merk Toyota Vanguard is vanmorgen rond 09.00u op de hoek van de Sapakara- en Sekrepatoestraat teruggevonden.

Van de daders ontbreekt nog elk spoor. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

5 REACTIES
  1. Ze moeten in Latour ongedierte bestrijding doen je zal zien dat er na een tijdje geen roven meer plaatst vinden
    gemodereerd

  2. Beste schrijver aka “” WAT””. Regelmatig wordt dat uitgevoerd te Latour. Ff googlen >>meterslange boa slangen in riolen latour Suriname, dan zal je schrikken wat gevonden wordt.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES