zondag, december 10, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan aangehouden voor verspreiden pikante foto's van vrouwen

Man aangehouden voor verspreiden pikante foto’s van vrouwen

-

Does Travel & Cadushi Tours

In Suriname is de 32-jarige Rivaldo D., woensdag door de politie van Latour aangehouden. Hij wordt ervan verdacht pikante foto’s van zijn ex-vriendin en van een klant digitaal te hebben verspreid.

Rivaldo had een liefdesrelatie met een jonge vrouw. Tijdens die relatie zou de verdachte, naar zeggen van de aangeefster. in het geheim intieme foto’s van haar hebben gemaakt. Toen de jonge vrouw de liefdesrelatie beëindigde confronteerde iemand anders haar met de pikante foto’s. Zij herkende op het beeld de slaapkamer van Rivaldo en hem. Gelijk daarna stapte ze naar de politie en deed aangifte tegen haar ex-vriend.

De tweede aangeefster betreft een klant, die haar telefoon ter reparatie aanbood aan de verdachte. Deze heeft kennelijk intieme foto’s van de vrouw uit haar telefoon gehaald en doorgestuurd naar anderen. Ook zij deed aangifte bij de politie tegen Rivaldo. De verdachte werd  opgespoord en aangehouden.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij vandaag in verzekering gesteld wegens het verspreiden van pornografische beelden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

6 REACTIES
  1. Wat een k.olo. Een echte man of heer is iemand, die privé-zaken privé houdt. Als ik die vrouw was zou ik dit wereldkundig maken en jouw gezicht laten zien waardoor andere vrouwen bang voor je worden en ervoor zorgen dat je geen intieme foto’s van ze kan maken. Dit geldt natuurlijk voor het geval een andere vrouw nog zin in jou heeft


    Maak melding

  2. Je hebt van die wijven/hoeren die dat allemaal graag doen.. waarom medelijden hebben als ineens de wereld het ziet? Dus je bent stiekem een hoer en als het bekend wordt dan wil je rennen naar de politie? Sluit haar op voor het maken van foto’s van haar lijf. Geen waarden hebben veel Surinaamse vrouwen ze denken het is normaal.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES