dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieKeurmeester aangehouden op verdenking van fraude

Keurmeester aangehouden op verdenking van fraude

-

Does Travel & Cadushi Tours

In Suriname is keurmeester F.D. aangehouden wegens het valselijk opmaken van een keuringsbewijs van een bromfiets. Dit gebeurde terwijl de bromfiets nog in bewaring bij de politie was. 

De desbetreffende bromfiets was inbeslaggenomen bij de laatstgehouden actie van de politie aan de Ringweg. Het betreft een van de race bromfietsen die aan een illegale race meedeed.

De keurmeester heeft de bromfiets gekeurd zonder dat deze aangeboden is ter herkeuring. In het belang van het onderzoek is hij wegens fraude aangehouden.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

11 REACTIES
 1. Deze keuringsmeester hoort in de gevangenis, hij beseft niet wat voor risico’s met dit soort handelingen gepaard gaan. Hij doet de naam meester geen eer aan dit beroep. hij kan een ander beroep gaan zoeken.


  gemodereerd
 2. Wat een idiooot.Voor een paar tientjes. Een wijze les voor de keurmeesters,die dit soort
  handelingen plegen.


  gemodereerd
 3. Hem bij de schouders pakken, hard door elkaar schudden en in zijn rechteroor gillen: Joe dong, Joe dong, Joe dong moro wang dong Kaw en daarna uitleveren aan de politie.


  gemodereerd
 4. Zelfs in slecht zijn, faalt men. Waarom doe je iets, als je er niet goed genoeg in bent? Zonde. Is toch wat


  gemodereerd
 5. Hallooo,wereld nieuws,nee he niemand kijkt er meer van op als er een boerikie fraude pleegt in BACOVEN STAAT aan de atlantische oceaan,het zou ècht nieuws zijn als alles eerlijk was toegegaan.hij hoeft maar 10 SRD,onder de tafel te schuiven dan is meneer de fraudeur zo weer buiten hoor,dat zijn rijke lieden hun kinderen met geld die racen op straat


  gemodereerd
 6. die keurmeester moet ook gekeurd worden in zijn hersenpan , wat een malloot , en direct zijn keurmeester licentie voor goed intrekken en zeker een tijdje opsluiten


  gemodereerd
 7. Nu wordt hij zelf afgekeurd als keurmeester en herkeiuring is in dit geval.niet mogelijk.


  gemodereerd
 8. Geef die man een fikse boete en stuur hem naar huis. Hij begaat een overtreding, waar heel Suriname aan meewerkt. Is toch publiek geheim dat in Suriname, je auto ongeacht de staat waarin ie verkeerd, altijd goedgekeurd word! Kom op nou..! Deze akkefietjes zijn dagelijkse kost in onze samenleving. Vind het niet nodig om deze harde werker, die zijn geld moet verdienen in duur Suriname, op te sluiten, tussen het gajes in de bajes! Hij zal zijn les nu wel geleerd hebben. Voorzichtigheid is geboden, als je crooked bezig bent..


  gemodereerd
 9. Dit zet mij aan het denken. Zouden deze figuren niet indirect de reden kunnen zijn voor de vele eenzijdige verkeersongelukken in Suriname. Zij keuren voertuigen goed, die in feite op de schroothoop thuishoren., met alle gevolgen van dien.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES