zaterdag, december 9, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieMislukte inbraak bij O.S. Marowijne Goninistraat

Mislukte inbraak bij O.S. Marowijne Goninistraat

-

Does Travel & Cadushi Tours

Ook scholen in Suriname vallen tegenwoordig ten prooi aan inbrekers. De schoolleiding van O.S. Marowijne aan de Goninistraat ontdekte dinsdag een inbraak op kantoor. Gelukkig is er niets buitgemaakt zegt de politie.

Na de melding ging de politie van Flora ter plaatse voor onderzoek. De directeur van de desbetreffende school ontdekte de inbraak. De deur van het kantoor en een filekast zijn geforceerd. Bij onderzoek blijkt dat er niets is buitgemaakt. 

Op woensdag 16 maart hebben onverlaten bij een Arya Dewaker school te Tamanredjo ingebroken en maakten daarbij een geldbedrag groot 10.000 SRD buit. Dit geld behoorde aan de school toe.

De school beschikt over een wachter. Hij is elke week één dag vrij en juist op die bewuste nacht van de inbraak was de wachter niet aan het werk. Het onderzoek in beide zaken duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

5 REACTIES
 1. Op woensdag 16 maart hebben onverlaten bij een Arya Dewaker school te Tamanredjo ingebroken en maakten daarbij een geldbedrag groot 10.000 SRD buit. Dit geld behoorde aan de school toe.

  Dat was vroeger. Nu niet meer. Mijn indruk is nu dat jouw bezittingen anderen toebehoren, te weten mensen die te lui zijn om te werken. Ze komen tegenwoordig jouw spullen halen of occuperen.


  Maak melding

 2. Misschien is het de laatste toegenomen, maar zover ik.weet vielen scholen in Suriname altijd al ten prooi aan inbrekers. Misschien wilden deze inbrekers ook eens een school van binnen bezichtigen om op latere leeftiid ook hun.bachelor te halen


  Maak melding

 3. Ik lees continu, dat van de daders elk spoor ontbreekt en dat politie de zaak in onderzoek heeft genomen, triest toch? Waar gaat Suriname naar toe, dat politie nooit een zaak kan oplossen en steeds te laat is op locatie? De minister en de totale korpschef is corrupt en de zwakste schakel en Brunswijk moet inzien dat zijn partij de zwakste ministers heeft geleverd, lang leve Belfort, die het oplost.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES