woensdag, februari 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieCriminelen blokkeren verkeer om ondernemer in auto te beroven

Criminelen blokkeren verkeer om ondernemer in auto te beroven

-

Does Travel & Cadushi Tours

Criminelen in Suriname hebben weer een andere manier bedacht om weggebruikers te beroven. Dinsdag is een ondernemer op klaarlichte dag aan de Nieuw Zorgweg beroofd van een tas met daarin 170 gram ruw goud en 400 USD.

Volgens het slachtoffer was hij op weg naar huis in de auto. Hij kon op een gegeven moment echter niet doorrijden, omdat een voertuig midden op de weg stil stond. Dit belemmerde het doorgaand verkeer. 

Toen de automobilist zijn voertuig tot stilstand bracht, stapten twee mannen van wie één gewapend met een vuistvuurwapen uit de stilstaande auto. De rover met het wapen hield de ondernemer, die nog achter het stuur zat, onder schot. 

Onder bedreiging maakten de rovers een zwarte tas met daarin het ruwe goud en zijn geld buit. Na de daad stapte de verdachten weer in hun voertuig en reden hard weg. De ingeschakelde politie van Santodorp was ter plaatse voor onderzoek.

Van de daders ontbreekt nog elk spoor. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

7 REACTIES
 1. Gericht. Soema na a snitch?
  Her Sranan e snitch. Waardeloze mensen, kansloos


  gemodereerd
 2. In de meeste gevallen, vind ik, dat de surinaamse grondwetten, versterkerd, en gehandhaafd moeten worden. De crimimelen zien een aanhouding als een kiek. 2, en 3 maanden straf, is echt ECHT NIET GENOEG. ZOALS DE HOOFDACHTIGEN NAAR HUN EIGEN BELANGEN KIJKEN, ZO DOET EEN BURGER HETZELFDE. VOOR HUN MAAKT HET NIET UIT, WIE DE SLACHTOFFER IS. ROVERS WERKEN NIET. EN ALS ZE OPGEPAKT ZIJN, BEGIN ZIJN STRAF MET 5JRN IN/OP BOMA. RECHTERS IN SU ZIJN TE SLAP, JA SLAPPELINGEN ZIJN JULLIE. ZET DE ROVERS WEG, ZODAT EEN CIEPIER WERK KAN HEBBEN. JULLIE ZIJN NOG STEEDS BEZIG MET JULLIE TJEPORTI. IK BEGRIJP JULLIE SLAPPELINGEN RECHTERS ECHT NIET. Jullie verstooten vakantie hangers, om niet in su te Komen, want ze zijn echt niet veiling. Veiligheid is niet gegarandeerd in su. Wat moet er nog gebueren,voordat er echt iets gedaan kan worden, omtrent burgers, en vreemdelingen veiligheid?


  gemodereerd
 3. zijn bekenden van die ondernemer , die wisten dat de ondernemer ruw goud en 400 US Dollar in zijn auto had


  gemodereerd
 4. De rechters van (Su die makkelijk omkoopbaar zijn) moeten ook een andere tactiek
  gaan bedenken. Namelijk deze soort vervloektelingen anders bestraffen, namelijk langzaam laten vergiftigen.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 5. Zolang min van JUSPOL in handen is van de abop hebben criminelen vrijspel……

  u mag het niet mee eens zijn maar dit is een FEIT….

  daarom OA wilde Chan min 25 zetels……


  gemodereerd
 6. Roy , jij hebt gelijk ,van deze minister van juspol gaat niets uit , en is die nibte soms een vriendin van hem omdat zij moordenaars , verkrachters , pedofielen , rovers altijd vrij krijgt zodat criminelen hun gang kunnen gaan , maar dankzij een partij die in 2015 26 zetels had gekregen?? , is juist toen al de criminaliteit toegenomen , ook toen werd er niets gedaan om de criminaliteit in te dammen , ja de hoofdcrimineel toen wilde toch niet dat zijn eigen glazen werden ingegooid


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES