dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBedrijfsleider ontdekt op twee momenten diefstal van kippenvoer

Bedrijfsleider ontdekt op twee momenten diefstal van kippenvoer

-

Does Travel - naar Suriname

Een voorman bij een pluimveebedrijf in Suriname, betrapte afgelopen week een medewerker en een leverancier op heterdaad, toen zij -op twee verschillende momenten- een aantal zakken kippenvoer probeerden te verduisteren. 

De medewerker D.A., die de nachtdienst had en niet lang terug klaar was met zijn werkzaamheden, reed ongemerkt met zijn voertuig naar de loods, waar het voer opgeslagen was. Hij laadde in totaal 6 zakken voer van elk 40 kg in.

Bij het verlaten van het bedrijfsterrein kwam de bedrijfsleider het terrein op. Hij stopte om een babbeltje te maken. Bij die gelegenheid merkte hij op dat de medewerker zich verdacht gedroeg. Dit was aanleiding voor hem om een onderzoek in te stellen. Daarbij stuitte hij in het voertuig van D.A. op de zakken voer. De politie van Zanderij werd meteen ingeschakeld.

De verdachte werd door de ingeschakelde politie aangehouden. Bij de voorgeleiding werd hij na een ernstige waarschuwing heengezonden. 

Op dezelfde dag, later in de middag probeerde een leverancier 14 zakken voer te stelen. Hij moest 150 zakken kippenvoer voor het betreffende bedrijf bezorgen. 

De bedrijfsleider die op scherp stond ontdekte deze diefstal ook. De chauffeur en helper werden na de ontdekking door de ingeschakelde politie aangehouden. Ook het duo werd na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie heengezonden, daar het goed terecht is. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. LAMWEP: Laat Anderen Maar Werken en Ploeteren (en ik ga mij bevoordelen)


  gemodereerd
 2. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden, het kan toch niet dat de dieven er zo makkelijk van af komen? er is niet voor niets de spreuk : eens een dief altijd een dief. In de gevangenis is er voldoende tijd om dit soort streken af te leren.


  gemodereerd
 3. Ik snap de logica van de manier waarop justitie en politie in Suriname tewerk gaat niet; als je steelt in Suriname en je wordt betrapt, met de gestolen.spullen nog in je bezit, word je na een ernstige waarschuwing heengezonden, zonder verdere straf. Misschien verdienen justitie en politie in Suriname peanuts en chicken feed en denken ze dat ze voor dat salaris niet te hard willen werken door dieven echt te vervolgen en te bestraffen?


  gemodereerd
 4. Ze leren het maar niet af.
  We tan e vervloek oen srefi anga mama dotiešŸ¤¬


  gemodereerd
 5. Hm, eens gestolen blijft altijd een dief, dus zo lopen er een heleboel rond. Zulke dieven die betrapt worden moeten in de gevangenis. Vandaar dat er zoveel berovingen zijn op straat. Zo gaat het niet goed hoor!


  gemodereerd
 6. dus de dieven worden heengezonden om dat het gestolen voer niet van het bedrijf is gegaan , maar diefstal is diefstal , deze gasten moet je in de gehaktmolen flikkeren en kippen zijn alles eters , dus die zullen smullen en de ondernemer heeft gratis kippenvoer


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES