dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRegistratie vreemdelingen in Nickerie start op 19 april

Registratie vreemdelingen in Nickerie start op 19 april

-

Does Travel - naar Suriname

Het Onderdirectoraat Vreemdelingen Zaken van het ministerie van Justitie en Politie is gestart met de voorbereidingen van het project Legalisatie. In verband hiermee heeft het stafbureau onderleiding van waarnemend onderdirecteur Vreemdelingen Zaken, Ingrid Kindooi, een presentatie gehouden voor districtscommissaris Senrita Gobardhan en een groep medewerkers.

De bedoeling is dat alle in het district vertoevende vreemdelingen zullen worden geregistreerd, zodat gewerkt kan worden aan een legale status voor deze groep.

De registratie van alle vreemdelingen in Nickerie zal van start gaan op dinsdag 19 april en wel op het commissariaat. Iedere dinsdag en donderdag van 08.00 uur tot en met 12.00 uur kunnen vreemdelingen zich registreren.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. Vreemd…..als de vreemdelingen via legale route zijn binnengekomen, zou deze registratie niet hoeven. Maar onze grenzen zijn zo lek als een mandje. Alleen legaal binnengekomen vreemdelingen moeten in aanmerking kunnen komen voor legale status. Alle illegal aliens moeten het land uitgesmeten worden want die zijn meestal de criminelen.


  gemodereerd
 2. Legaliseren? Zijn ze wel met de juiste documenten binnen gekomen? Betalen ze nu dan ook ā‚¬50 entreekosten?

  Stemmen šŸ—³werven, is al in volle gang


  gemodereerd
 3. Typisch Surinaams: administratie op administratie op administratie. Kennelijk hebben Surinamers de mogelijkheden met automatisering, netwerkmogelijkheden en databases nog niet ontdekt. Voor de goede orde: je hoeft de boel slechts een keer te administreren en de computer zorgt voor allerlei mogelijkheden wat je met deze gegevens kan doen. Het wiel moet in Suriname dus opnieuw worden uitgevonden of ouderwets denkende leiders, die bedankt moeten worden, houden de ontwikkeling op dit en overige gebieden tegen.
  Wanneer gaan onze ogen open ? In het jaar 3.000?

  Weet je wat ik denk? Als je de computer optimaal gebruikt heb je geen werk meer voor al die overtollige ambtenaren en die moeten hoe dan ook aan het werk gehouden worden.
  Saneer dus het ambtenarenapparaat en het probleem van overtollige ambtenaren wordt via automatisering automatisch opgelost.


  gemodereerd
 4. Waar slaat dit nu weer op.
  Guyana roept zn mensen op terug te gaan. Geloof me, ze gaan massaal vertrekken. We hadden de HaĆÆtianen moeten laten komen om te werken in Su. Guyana wilt Su leegroven. Ze zien domme regering


  gemodereerd
 5. Mooi idee, maar geldt dit alleen voor Nickerie. Zoja, waarom? Omdat het soms voornamelijk gaat om Guyanezen?
  Ook in Paramaribo zo’n project opstarten, vanwege de vele illegale Chinezen, Cubanen, Venezuelanen, Dominicanen en vooral Brazilianen.


  gemodereerd
 6. vele vreemdelingen zullen niet opdraven , de meesten zijn criminelen , een velletje a4 is genoeg


  gemodereerd
 7. Domme regering ha ha laat me niet lachen hoor. Deze president is als een van de eersten die ins gewezen heeft op de nadelige gevolgen van zeespiegelstijging. Daarom wordt aan die zijde geen bouwactiviteiten ondernomen. De fascisten van de NDP hadden dat deel al lang laten volbouwen met sociale huurwoningen zonder rekening te houden met de klimaatverandering. De huidige president bouwt aan de toekomst door weloverwogen investeringen te doen. Het politiebureau aan de Kernkampweg is bijna klaar daar waar de fascisten totaal geen oog voor hadden. Kijk eens hoeveel landen klaarstaan om in Suriname te investeren. Daarom mag een Afro nooit meer president van dit land worden want dan wordt al het goede binnen no time teniet gedaan.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES