maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenKunst en cultuurKunstenaars krijgen platform op veiligheidsconferentie

Kunstenaars krijgen platform op veiligheidsconferentie

-

Does Travel - naar Suriname

Tijdens de High Level Security Conference die gehouden wordt op 21 en 22 april, krijgen Surinaamse kunstenaars ook een platform. De kunstenaars zullen op verschillende locaties in hotel Torarica en Royal Torarica hun schilderijen ophangen. De door het Directoraat Cultuur geselecteerde kunstenaars hebben op 14 april een rondleiding gekregen door de hotels.

Lalita Adhin, beleidsadviseur bij Directoraat Cultuur en Nola Hatterman Art Academy, was belast met het selecteren, begeleiden en accommoderen van tien gerenommeerde kunstenaars. Het gaat onder andere om klinkende namen zoals George Ramjiawansingh, Robbert Enfield, August Bohé, Jhunry Udenhout, Leo Wong Loi Sing, Iwan Verwey, Kenneth Graskamp, Robby Autar, Pearl Brunings en Anand Dwarka.

De schilderijen zullen op 19 april opgehangen worden in de Banquethal van Torarica, de Ballroom, Pergola, Breakfast Area en de lobby van Royal Torarica. Er zullen voor deze gelegenheid ook panelen op de verschillende locaties aangebracht worden.

Volgens de kunstenaars is het een eer dat hen de gelegenheid is geboden om hun werken te exposeren op dit internationaal evenement. De kunstwerken zullen ook te koop worden aangeboden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES