zondag, december 10, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politie3-jarig kind vermoedelijk seksueel misbruikt

3-jarig kind vermoedelijk seksueel misbruikt

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een 3-jarig meisje in Suriname is zondag in het ziekenhuis opgenomen, nadat zij vermoedelijk seksueel is misbruikt. De moeder ontdekte onregelmatigheden bij het geslachtsdeel van haar dochtertje, nadat zij een week lang klaagde van pijn. 

Het kindje woont met haar moeder in Paramaribo. Ze gaat niet naar de oppas. Af en toe wanneer de moeder ergens gaat past haar grootmoeder op het kind. Thuis bij de oma van het slachtoffer wonen ook haar ooms en een tiener neef.

Zondagavond stelde de moeder een onderzoek in omdat het kind huilde van pijn aan haar geslachtsdeel. De moeder bracht haar dochtertje terstond naar de huisarts, die het kind voor verder onderzoek doorverwees naar de Spoedeisende Hulp (SEH). 

De behandelende arts van de SEH schakelde de politie van Paramaribo in. Intussen is de zaak overgedragen aan de Surinaamse jeugdpolitie, die het onderzoek verder zal verrichten. Het kindje is momenteel ter verpleging in het ziekenhuis opgenomen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

13 REACTIES
 1. Eh sang, hoe kun je als jonge::man:: zijnde? Fa je geniet dan? Is een psychische kronkel, meteen afschieten. Dit hebben we niet en, kunnen we niet gebruiken in de samenleving.

  Weg ermee


  Maak melding

 2. Sang e psa, waarom kunnen ze niet met hun vuile poten van het kind afblijven. De dader castreren. Wanneer deze zaak voor de groene tafel komt, nak a ambra gie a morskont disi dat hij jaren achter de tralie gaat, geen enkel gelul. Is echt een mpp


  Maak melding

 3. Is echt een mpp, se dader castreren. Wanneer zal dit ophouden kinderen te blijven beschadigen. Ef ie krasi ga naar een mierennest ze wachten op je.


  Maak melding

 4. als er uit het onderzoek naar vorenkomt dat dit 3 jarig kind seksueel misbruikt is , moeten ze alle ooms en dat neefje eens goed aan de tand voelen , en degene die het gedaan heeft of misschien wel door meerdere direct de ballen vergruizen , verdomd blijf met je poten van kinderen af


  Maak melding

 5. Aan iets zeggen hebben we niets , daden en aktie er moeten mensen opgesloten worden .
  En laat je kind niet alleen .
  Hoe kan het dat je ,zo klein, het alleen laat bij anderen.
  Sorry maar licht moeders in, het moet groot en naar buiten toe gemeld worden , laat je kind niet alleen .
  Ook bij achtergebied, er moet via scholing mensen bewust laten worden van dit gevaar.


  Maak melding

 6. Op een gebied heeft dit land Nederland en andere landen overtroffen. Incest en seksueel misbruik van kinderen. Niet zo lang geleden wezen de vingers naar een Nederlander die samen met zijn Surinaamse vrouw een weeshuis runt. Ook hij werd beschuldigd van seksueel misbruik wat achteraf leugens bleken te zijn. Maar de vooroordelen waren niet aan te slepen. Nu blijkt juist onder het Surinaamse volk nog grotere smeerlappen te zijn.


  Maak melding

 7. Dit is heel erg, die mannen hebben 2 handen, mik deng har den pie. Ze moeten opgesloten worden op Santo in een cel met een paar mannen die levenslang moeten zitten, dan kan de dader van dit dilect gillen als hij geboeld door die mannen.
  Mensen die zich vergrijpen aan kinderen moeten als extra straf door de bewakers in zo een cel plaatsen en daar vertellen waarvoor hij daar zit, mpp


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES