Jandino en broer brengen eerste zwarte animatiefilm Blackstar uit

2
Jandino en broer brengen eerste zwarte animatiefilm Blackstar uit
Illustratie (c) Het Huis van Asporaat

De bekende stand-up comedian en acteur Jandino en zijn broer Kenneth Asporaat, gaan een animatiefilm over een zwarte held maken onder de naam ‘Blackstar’. Het wordt volgens hen de eerste zwarte Europese superheldenfilm.

Dat heeft Het Huis van Asporaat, het productiehuis van de broers, onlangs bekendgemaakt. ‘Blackstar’ moet, als alles volgens plan verloopt, in 2025 in de bioscopen vertoond worden. 

Blackstar vertelt het verhaal van de onbezonnen Prince (11) en zijn rebelse zus Aisha (13) die onbedoeld de superkrachten van hun grootouders erven. Ze ontdekken dat ze afstammen van de planeet Blackstar en moeten gedwongen de strijd aan met Atorn Victus, die wraak wil nemen op de bewoners van Blackstar die hem zijn superkracht afnamen. Opeens ligt de balans tussen goed en kwaad in de handen van twee Rotterdamse kinderen.

Naast de animatiefilm komt er ook een Blackstar-stripboek. De eerste editie verschijnt in 2024. Jandino en broer Kenneth werken bij dit project samen met animatiestudio’s Klomp! van Rotterdam en Anikey Studios van Den Haag.

2 REACTIES

  1. let me guess Atorn Victus is blank…..
    de zwarte mens blijft het maar niet snappen
    gemodereerd

  2. Hoe kom je aan zo een achternaam Asporaat? het lijkt wel opeen benaming van een medicijn !!!. Lage hode hombu.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.