woensdag, februari 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVoor meer dan 11.000 USD aan iPhones buitgemaakt bij Smart ConneXXionZ

Voor meer dan 11.000 USD aan iPhones buitgemaakt bij Smart ConneXXionZ

-

Does Travel & Cadushi Tours

Bij een gewapende roofoverval op elektronicazaak Smart ConneXXionZ zijn zaterdagmorgen negen dure iPhones buitgemaakt. Dit gebeurde rond 10.30u aan de Kwattaweg in Suriname.

Uit de camerabeelden blijkt dat een man de zaak binnen ging en zich voordeed als klant. Hij knoopte daarna zogenaamd een gesprek aan met de shopmedewerker. Plotseling ging hij in zijn tas en haalde een vuistvuurwapen te voorschijn. Daarmee rende hij achter de etalagekast waar de medewerker stond.

De medewerker was op dat moment alleen in de shop en schrok hevig van de overval. Uit vrees ondernam hij geen actie. De dader pakte tot drie keren toe de uitgestalde iPhones uit de etalagekast en plaatste deze vervolgens in een zwarte tas, die hij bij zich droeg.

Na de daad verliet hij met medeneming van de buit de plaats. Hij ging gekleed in een zwart poloshirt en een korte broek. Verder had hij een pet en een zwart mondkapje op.

Volgens de shopmedewerker is de waarde per telefoon 1.295 USD. De cellshop is voor meer dan 11.000 USD benadeeld. De politie van Munder werd na het geval gewaarschuwd en ging ter plaatse voor onderzoek. Van de dader ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

9 REACTIES
 1. en als hij gepakt is een Iphone door zijn strot drukken , de telefoon zal spontaan overgaan , rechtstreeks naar de hel


  gemodereerd
 2. debby , ze hebben beelden van die klojo zowel binnen als buiten , zie de geplaatste beelden voor de tekst hier boven, je had zeker de paarse bril nog op , ja dan zie je wat anders


  gemodereerd
 3. Als de search my iPhone aanstaat, kun je deze altijd traceren (of op z’n Surinaams, uit peilen, lol😁). Maar zo te zien, doen de verkopers dit niet, anders zou dit niet in het nieuws zijn.

  Het bericht zou moeten zijn,📱📱gestolen, eigenaar met politie naar locatie waar deze zich zouden moeten bevinden, aangetroffen en eigenaar vh pand waarin ze zich bevinden, meegenomen. The End!

  Anyways, de dief lijkt niet op een Jerome, eerder een Rodney of Anil…


  gemodereerd
 4. Alleen een idioot steelt tegenwoordig smart phones …en iPhone nog erger….je wordt zo gevonden….dus dief….je dagen zijn geteld. Is een kwestie van tijd voordat de pittbulls in je nek gaan hijgen.


  gemodereerd
 5. Sinds wanneer staat “find my iphone” aan op een geëtaleerde iphone zonder simkaart.

  Af en toe 🙄.


  gemodereerd
 6. Iphones zijn de makkelijkste telefoons om te vinden, find my iphone hoeft nieteens aan te zijn.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES