dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw die nog thuis bij ex-vriend komt slapen steelt z'n geld en...

Vrouw die nog thuis bij ex-vriend komt slapen steelt z’n geld en ketting

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft de 30-jarige Malaika L. afgelopen maandag aangehouden voor diefstal van geld en een gouden ketting van haar ex-vriend. Dit gebeurde toen ze het weekend ervoor thuis bij de man overnachtte.

Naar zeggen van de aangever is de liefdesrelatie tussen hem en zijn ex-vriendin al enkele maanden verbroken, maar komt Malaika af en toe nog thuis bij hem kwam slapen. In de nacht van vrijdag 8 april op zaterdag 9 april was dat weer het geval. Toen hij zaterdagmorgen wakker werd, constateerde hij dat zijn ex-vriendin was vertrokken.

Bij controle kwam hij tot de ontdekking dat een groot geldbedrag in SRD, een geldbedrag in Euro en zijn gouden halsketting van 32 gram ontbraken. Hij pakte zijn telefoon gelijk om Malaika te bellen en zag dat zij een voice bericht via whatsapp voor hem had gestuurd. Volgens dat bericht gaf de ex-vriendin aan dat zij de geldbedragen en de sieraden heeft weg genomen.

Volgens Malaika zou de ex-vriend haar daarna met de dood hebben bedreigd. Ze deed niets vermoedend op 11 april het politiebureau aan voor het doen van aangifte van bedreiging tegen haar ex-vriend. Zij verklaarde aan de politie dat haar ex-vriend haar met de dood heeft bedreigd als zij de weg genomen geldbedragen en de sieraden niet terug zou brengen voor hem.

De jonge vrouw werd direct aangehouden, waarna zij werd voorgeleid. Zij heeft toegegeven de diefstal te hebben gepleegd en gaf de politie te kennen dat zij de halsketting heeft verkocht en dat geld heeft gebruikt. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Malaika in verzekering gesteld meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. De dief die aangifte gaat doen om bedreiging..

  Ma mi gado’s, no omdat wan toe don sma ab leiding in a kondre, oen moes doe don toe toch?

  Echt hoor, doek dat hele land op.


  gemodereerd
 2. Liefde bedrijven kost geld. Als een echte vent hoor je dat te weten want niet is kratis vraag het maar aan Bravo.


  gemodereerd
 3. Zij was, vanaf de eerste dag dat ze bij hem bleef slapen, een gold digger. Dat had haar vriend natuurlijk ook door, maar wanneer de hormonen door het lichaam van een geile vent razen, vergeet hij alles om zich heen en ziet hij alle fouten en gebreken van een vrouw over het hoofd. Hij is niet de eerste of de laatste kerel die op die om die reden zijn bezit of zelfs zijn leven verliest.


  gemodereerd
 4. debby , ze deelden het bed niet , zij kan in een andere kamer gaan slapen toch , misschien hebben ze wel lekker zitten te zuipen en haar ex vriend viel in slaap , want de volgende morgen ontdekte de ex vriend dat zij zijn ex vriendin weggegaan was en hij zag dat geld en sieraden waren ontvreemd , wat een oen


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES