Twee verdachten aangehouden in zaak cocaïne in pallets op haven

3
Ruim 14 kg cocaïne verwerkt in pallets; nog geen aanhoudingen verricht

De Narcotica Brigade in Suriname heeft donderdag twee verdachten aangehouden, in de zaak waarbij verpakte blokken cocaïne in pallets op de Jules Sedney Haven werden aangetroffen. Het gaat om de 34-jarige K.K. en de 38-jarige J.C.

De drugs met en totaal gewicht van 14.280 gram, werden vorige maand in een onderschepte container met geschaafd hout op de Surinaamse haven aangetroffen. Het verboden spul, dat was verwerkt in de pallets (foto), werd tijdens het scannen ontdekt.  

Op donderdag 24 maart werden in totaal 12 containers geselecteerd die door de scanner zouden gaan. Bij het scannen werden onregelmatigheden ontdekt in één van de containers. Dit was aanleiding voor de douane recherche om verder te onderzoeken.

In de opengebroken pallets werden in totaal 9 drugsblokken aangetroffen. De Narcotica Brigade in Suriname is belast met het onderzoek. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn beide verdachten in verzekering gesteld.

3 REACTIES

 1. 2 onderkruipsels die niet eens een erf op hun naam hebben, waarop bomen staan om hun kont mee af te vegen.

  De grote bonzen, die durft niemand aan te pakken, want men weet niet wie ze zijn😏
  gemodereerd

 2. Alcohol en sigaretten werken ook verslavend, waarom mogen deze 2
  wel op een legale manier verkocht worden ????
  Legaliseren die hap en klaar is Jan, Kees hoeft niet altijd kl..r te komen!!
  Wereld wijd legaliseren of nu, de doodstraf hanteren !!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.