zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieInhaalpoging autobestuurster eindigt in zware frontale botsing

Inhaalpoging autobestuurster eindigt in zware frontale botsing

-

Does Travel - naar Suriname

Aan de Mohamed Rashied Pierkhanweg ter hoogte van Sunny Point vond er zojuist een zware frontale botsing plaats tussen een Toyota Harrier en Toyota Raum.

De bestuurders van beide wagens raakten gewond en zijn per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. De terreinwagen werd bestuurd door een vrouw en de personenauto door een politieman.

Volgens de eerste informatie reden beide voertuigen in tegenovergestelde richting over de weg. De vrouw zou tijdens een inhaalpoging de controle over het stuur verloren hebben en kwam frontaal in botsing met haar tegenligger.

De agent raakte bekneld in zijn auto en is door manschappen van het Korps Brandweer Suriname bevrijd. Een been is verbrijzeld. De politie is ter plaatse bezig met het onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Leeg hoofdigen hebben altijd haast in het verkeer, en tevens niet kunnen rijden zoals het moet !!!! (Showman/ woman f.ck off man))

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Ik denk niet dat ze de controle over het stuur verloor. Toen ze door had dat ze frontaal op de tegenligger zou botsen, greep ze ongetwijfeld het stuur nog steviger vast. Ze verloor het overzicht over de verkeerssituatie en haalde in toen het niet verantwoord was en kwam daardoor op de weghelft van de tegenligger, met de botsing tot gevolg.


  gemodereerd
 3. henkes misschien zat ze op haar mobiel , te bellen of te appen en ja na een seconde pats boem


  gemodereerd
 4. Meer investeringen in het weg systeem kan zulke frontale botsingen voorkomen. Twee banen weg heen en twee terug met een even asfalt. Helaas een droom weg. Mischien wanneer de olie inkomsten bimnenkomen kan het realiteit worden.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES