Verkopers gesloopte onderdelen zwaar materiaal aangehouden

2
machine onderdelen

De politie van Houttuin heeft afgelopen dinsdag zes verdachten aangehouden, die bezig waren onderdelen van een zogeheten wheel loader te verkopen. Dit bevestigt de gewestelijk politiecommandant (GPC) van Para, hoofdinspecteur van politie Lloyd Tolud tegenover Waterkant.Net.

Een wheel loader is een machine die onder andere gebruikt wordt bij grondverzet. Uit het ingesteld onderzoek bleek dat de verdachten in het concessiegebied van Powaka een wheel loader deels gesloopt hadden. Met een gehuurde truck transporteerden zij de onderdelen naar Houttuin om ze ten verkoop aan te bieden. 

Daar het misdrijf in het ressort Paranam gepleegd was, werd de zaak overgedragen.

Vier van de verdachten waaronder een vrouw werden na te zijn voorgeleid bij een hulpofficier van justitie in verzekering gesteld. De twee anderen die als transporteurs gewerkt hadden, werden na verhoord te zijn heengezonden. 

De zaak is voor verder onderzoek aan de Recherche van Regio Midden overgedragen. Het vermoeden bestaat dat de verdachten in meerdere zaken zwaar materieel gesloopt hebben. Zij die in het gewest Para of Wanica hiervan het slachtoffer zijn geworden, kunnen zich aanmelden bij de Recherche van Midden.


2 REACTIES

  1. Hou nibte op afstand , anders zijn ze zo weer vrij , als of ze niet s hebben gedaan.
    gemodereerd

  2. Ai S is groot is S van Suriname, Stelen, Sieraden beroven. Waar gaat Su naar toe. Kunnen de mensen geen respect meer hebben met andermans eigendom. Ze zijn zo lui om te werken, maar niet lui om te stelen. Ik was S van Santhoki vergeten. President van Suriname, ik hoop dat u een nieuwe wet schrijft over stelen, beroven etc, hoop dat een wet aanneemt van VAE en Quatar is vinger afhakken of alle vingers.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.