dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSlachtoffers ernstig mishandeld door criminelen

Slachtoffers ernstig mishandeld door criminelen

-

Does Travel - naar Suriname

Vijf criminelen van wie een gewapend met een vuistvuurwapen hebben afgelopen nacht een overval in een woning annex telefoonzaak gepleegd. Dit gebeurde omstreeks 04.00u aan de Koningstraat in Suriname.

De daders forceerden een roldeur van de telefoonzaak en maakten daarbij een onbekend aantal mobiele telefoons buit. Vervolgens verschaften zij zich toegang tot de woonruimte via de trap naar de bovenverdieping.

Op de bovenverdieping werden vijf slachtoffers, waaronder twee dames in hun slaap overmeesterd. Haast alle vertrekken werden door de verdachten overhoop gehaald en daarbij maakten zij een geldbedrag groot 10.000 SRD, 4510 USD, waardevolle gouden sieraden en enkele mobiele telefoons buit.

De aangever en een senioren burger klaagden van pijn over hun heel lichaam, daar zij slagen moesten incasseren van de verdachten. De criminelen verlieten na hun snode daad via dezelfde wijze de plaats.

De politie werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. Een vriend vroeg mij laatst:
  Ga je mee vakantie vieren in Suriname want je moet me meenemen naar het bos om te vissen, geen zwamp vissen dus.
  Gezien het artikel is dit DE reden om Suriname achter mij te laten en mijn liefde voor het bos op te bergen.
  Ik doe het graag maar het kost klauwen vol geld en om naar Suriname te gaan met al deze zaken van mishandelen en overvallen en inbraken etc. Neen mij niet meer gezien.
  Suriname waardeert mijn bezoek niet die, bij 30 dagen, waarbij ik enkele duizenden aan euro’s kwijt ben.
  Voor dit bedrag heb ik 30 dagen USA geboekt naar Las Vegas Californië Mexico en Orlando.


  gemodereerd
 2. Ja, wat wil je, geen alarm en geen camera, te gierig om te installeren, geen pistool, dus die abanies zitten overal op de loer. Het kan weer eens met je gebeuren, dus koop die dingen en als ze eens weer komen, denk niet aan de politie of rechter en schiet ze gewoon door hun hoofd. Punt uit.


  gemodereerd
 3. als ze deze criminelen te pakken hebben , vast binden dan met een boot de Suriname rivier opvaren en bij de bekende plekken waar scholen piranha’s zijn en dumpen die gasten , dit tuig moet opgeruimd worden


  gemodereerd
 4. Hunvrey , jij moet minister worden van politie en justitie , de president zet jou dinsdag op die plek en amoksi moet dan de toiletten gaan schoonmaken in de jail


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES