dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijHook and Catch 'Good Friday Fish Market' is er weer!

Hook and Catch ‘Good Friday Fish Market’ is er weer!

-

Does Travel & Cadushi Tours

Al jaren is Hook and Catch aan de Hogestraat in Suriname, thé place to be op de Goede Vrijdag voor uw verse vis gerechten tijdens hun Fish Market Day. Deze wordt dit jaar op vrijdag 15 april vanaf 08.00u in de ochtend gehouden.

Verse viswaren uit hun ruime assortiment zoals: Kandra, Wit Wittie, Bang Bang, Botervis, Snoek, Silver RedSnapper, Pouwma, Garnalen, Koebie. Alles heerlijk vers gebakken, terwijl u wacht. Indien gewenst is ook ongebakken is rauw verkrijgbaar.

Verder zijn diverse maaltijden verkrijgbaar met zoetzure vis, pikante vis, bakkeljauw moksi ales, kerrie vis, BBQ vis, pepre watra, her heri, kibbeling, visbal, vis pom, rijst dhal vis, kerrie krab garnalen, grilled zalm en grilled tuna.

Bent u een visliefhebber? Dan komt u zeker aan u trekken bij Hook and Catch aanstaande vrijdag.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

1 REACTIE
  1. Website niet offline. Fakebook is een pagina waarop je jezelf kunt promoten, en niet de daadwerkelijke site vd ondernemen H&C.

    Zijn de menu’s op fakebook recent, of werken ze met dagkoers? Bezorgen ze? Zijn ze morsoe? San na model, in volksmond? Geen reviews te zien. Hoe bestel je? Kan je het iemand cadeau doen en met tikkie betalen?

    Om bovenstaande vragen, moet je als bedrijf een site hebben, waarop al deze info terug te vinden is.

    Surinaamse service is het altijd, net niet. Gemiste kans weer. Jammer, zoals altijd.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES