dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentGezellige Caribbean Party op zaterdag 30 april in Moerkapelle

Gezellige Caribbean Party op zaterdag 30 april in Moerkapelle

-

Does Travel & Cadushi Tours

Op zaterdag 30 april 2022 kun je na twee jaar eindelijk weer genieten van de altijd gezellig Carifesta Caribbean Party! We mogen weer en daarom wordt het een hele special editie met live muziek van de populaire band PASSION! Ook de Surinaamse top DJ GILLY GONZALES en DJ MELDEVO zijn van de partij.

Een speciale editie vraagt om een speciale locatie en daarom wordt deze Caribbean Party gehouden in sfeervolle MUSROOM te Moerkapelle, niet ver van Zoetermeer en Zevenhuizen/Rotterdam (parkeren voor de deur). LET OP: het feest begint om 21.30u en eindigt om 02.30u.

Kaarten zijn in de voorverkoop online verkrijgbaar voor 15 euro excl. fee. Aan de deur zijn de kaarten duurder (mits beschikbaar). Er zijn ook speciale Lady-tickets (2 dames 25 euro), Groep-tickets (5 personen 60 euro) en VIP-tafels vlakbij het podium en de dansvloer. Neem contact op via WhatsApp op +31637392315

Natuurlijk kun je op Carifesta weer lekker eten. De catering aldaar wordt verzorgd door de crew van Warung Mini Den Haag. Mis dit niet en regel je party-crew vandaag nog!

Carifesta Caribbean Party
Zaterdag 30 april 2022
21.30u – 02.30u
MUSROOM
Bredeweg 66B, 2752 AB Moerkapelle
Surinaams-Javaanse catering en beveiliging aanwezig

Tickets & info WhatsApp +31637392315 | Info www.carifesta.nl

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES