donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieBorder Management Systeem ontmaskert Braziliaanse vrouw met vals paspoort

Border Management Systeem ontmaskert Braziliaanse vrouw met vals paspoort

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Militaire Politie (MP) in Suriname heeft vorige week een Braziliaanse vrouw op de internationale luchthaven te Zanderij aangehouden, met een vervalst paspoort. Dit bevestigt de gewestelijk politiecommandant (GPC) van Para, hoofdinspecteur van politie Tolud Lloyd. 

Hij zegt dat de MP op woensdag 6 april een vrouw aanhield toen zij zich na een lijnvlucht vanuit Brazilië bij de immigratie dienst meldde. Het Border Management Systeem (BMS) gaf een alarm toen haar paspoort werd gescand. Dat alarmeerde de dienstdoende MP’er.

Het bleek dat zij op 5 januari 2022 als ongewenste vreemdeling het land uitgezet was. De Braziliaanse dacht slim te zijn door in haar land een nieuw paspoort aan te vragen en daarmee wederom Suriname binnen te komen. Het feilloos BMS ontmaskerde haar echter.

De zaak werd aan de politie van Zanderij overgedragen. Na te zijn voorgeleid bij een hulpofficier van justitie werd ze in vreemdelingen bewaring gesteld. Ze zal wederom als ongewenste vreemdeling het land uitgezet worden. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

5 REACTIES
 1. Goede ontwikkeling in Sur. Hopelijk ook toe te passen op intercontinentale vluchten.
  Daarmee kunnen Interpol klanten ook te pakken worden genomen.


  Maak melding

 2. Alle twijfels omtrent het al of niet goed functioneren van de gewestelijk politiecommandant (GPC) van Para, hoofdinspecteur van politie Tolud Lloyd, die verplicht 2 jaren thuis moest bivakkeren, zijn hiermede dus weggenomen.
  Ga zo door Tolud Lloyd. Mijn complimenten.


  Maak melding

 3. Prostitutie en mensenhandel is ernstig toegenomen in Suriname.

  Wat ooit onze Switi Sranan was is nu een drugs, gamble en motjo oord geworden.

  Wij willen ons mooi land terug.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 4. Hebben de gevangen van Suriname geen baan, zoals overheids meubilair en uniformen maken? Schoolboeken binden, ik noem maar wat.

  Als ze zo graag daar wil zijn, mek a tan in strafu terwijl ze bijv. school uniformen voor kids maakt. Als ze het niet kan, leer dr, investeer in dr, WAT ZE OOK TERUG BETAALD, door te werken, snesi stijl. 15 jaar lang. Brib mi baka dat a ne kong nooit moro leki ongewenst.

  Moeilijk hè, zoiets verzinnen voor Surinaamse en ongewenste vrouwelijke gevangenen.

  WatraK, je zoekt een directeur zonder bedrijf, noh? Wie men lief heeft kastijd men, hé!?
  Is lente, dieren baby maken tijd. Je reageer verliefd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES