donderdag, mei 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameMinister Ramdin brengt beleefdheidsbezoek aan premier Mottley

Minister Ramdin brengt beleefdheidsbezoek aan premier Mottley

-

Does Travel - naar Suriname

Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) heeft afgelopen maandag een beleefdheidsbezoek gebracht aan de premier van Barbados, Mia Amor Mottley. Dit beleefdheidsbezoek was het sluitstuk van het bezoek aan Barbados voor het hernieuwen en intensiveren van de samenwerking tussen beide landen.

Tijdens deze ontmoeting is er voornamelijk ingegaan op de resultaten van de diverse gesprekken die zijn gevoerd op regeringsniveau alsmede met vertegenwoordigers van diverse regionale organisaties die in Barbados gezeteld zijn, waaronder de Caribbean Development Bank, het Caribbean Development Fund en de Caribbean Export Development Agency.

Ook is benadrukt het belang van de samenwerking tussen de wederzijdse private sectoren, waarvoor eveneens een delegatie van diverse vertegenwoordigers van het Surinaams bedrijfsleven afgereisd is naar Barbados. De vertegenwoordigers van het bedrijfsleven hebben vruchtbare gesprekken kunnen voeren met hun counterparts terwijl tijdens een Business Forum overheidsvertegenwoordigers en de private sector van beide landen van gedachten hebben kunnen wisselen.

Premier Mottley uitte zich positief over het voorstel van Suriname om de bilaterale samenwerking naar het hoogste niveau te tillen. Hiertoe zal zij samen met president Santokhi in de marge van de aanstaande Caricom staatshoofden vergadering de eerste aanzet daartoe geven.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. Dat kan je goed. Reizen over de ruggen van arme bevolking. Jouw familie zit mooi in USA.
  Ook jij deugd niet. Hele bende waardeloze ministers.


  gemodereerd
 2. hahaha .. weer een minister van Chan die zogenaamd voor een beleefdheidsbezoek gaat maar zijn doel is vakantie vakantie en vakantie! en ja weer ten kosten van het volk. Schaam je Chan en al zijn volgers. Jullie maken dit land kapot. Al het geld voor je eigen families en minsters gebruiken, karma pakt je wel terug


  gemodereerd
 3. Hoe goed dit ook bedoeld is, deze minister neemt het ervan. Reist de hele wereld over, is grootverbruiker van onze belasting centjes. Wat is er mis met de telefoon? Of Skype of Zoom om maar wat te noemen. Voor elk wisje wasje, elke meeting zit meneer in het vliegtuig.

  Hopelijk na de grondige evaluatie van het regeer team door de President, zal men ook tot de conclusie komen, dat er een aantal zaken zijn, die anders kunnen. Zeer zeker ook bij de President en zijn rechterhand koning Albert.


  gemodereerd
 4. “…
  Dit naar aanleiding van de economische groei van 1,8 procent die door het IMF aan het begint van het jaar is voorspeld. Volgens de autohandelaar, merkt hij inderdaad dat er vanaf begin van het jaar, meer auto’s worden verkocht, dan in de twee eerste zittingsjaar van de regering het geval was. …” (de West)

  De Surinaamse economie is blijkbaar dus gegroeid !

  VHP media zou elk geboekte resultaat veel beter en veel duidelijker moeten belichten !
  Hier is een gebrek aan communicatie, de behaalde doelen en de nagekomen beloften moeten veel nadrukkelijker en consequent in de publiciteit gebracht worden ! Wacht hier niet mee ! Doen direk direk !
  VHP media geeft ruimte aan doemdenkers en haatzaaiers !

  Volk van Suriname,
  zie welke partij door dom-Suriname nu gepromoot wordt en welke partij constant in kwaad daglicht wordt gebracht !
  Team Santokhi heeft met man en macht de paarse puinhopen opgeruimd, internationale (handels-) relaties aangehaald, geïnvesteerd in de ontwikkeling van het volk en is het volk financieel tegemoetgekomen !
  Er wordt nu geïnvesteerd in groei en in afzetmarkten !

  Slim-Suriname heeft toch goed gekozen !

  Bedankt slim-Suriname.
  Tja go. Set kong !

  Suriname voorwaarts !
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 5. De vele commissies zijn nodig voor het verzamelen en verwerken van informatie en om hiermee constructieve adviezen uit te brengen.
  De buitenlandse bezoeken zijn er om te netwerken en om de handel weer opgang te brengen.
  Dit heeft Suriname keihard nodig.

  Het Herstelplan waarmee team Santokhi direkt na aantreden mee is begonnen begint vruchten af te werpen in minder dan 2 jaar tijd. CHAPEAU !

  Zo trots op slim-Suriname !

  Suriname voorwaarts. Tra fas no de !
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 6. Tijdens deze ontmoeting is er voornamelijk ingegaan op de resultaten van de diverse gesprekken die zijn gevoerd op regeringsniveau
  ==========
  De vertegenwoordigers van het bedrijfsleven hebben vruchtbare gesprekken kunnen voeren met hun counterparts
  ==============
  Zowel op regeringsniveau als door vertegenwoordigers van het bedrijfsleven zijn vruchtbare gesprekken gevoerd. Hoe vruchtbaar het daadwerkelijk is geweest op basis van iets concreets wordt nooit genoemd. Maar al die snoepreisjes, ook die naar Dubai waren vruchtbaar. Mag het volk ook weten wat met vruchtbaar wordt bedoeld en dan met concrete voorbeelden. In elk keval, fijne paasvakantie in Barbados.


  gemodereerd
 7. ach paarse lullemeiers , jullie afgod heeft in 10 jaar 70 ministers vervangen en die moeten nu nog steeds betaald worden met een mega salaris , ja jullie baasje zorgde er wel voor dat ze goed betaald worden , en de gewone burger moet dit ophoesten en hij heeft het volk al 10 jaar leeg gezogen , maar jullie lullen vanuit Nederland , jullie krijgen wel geld van de staat daar he


  gemodereerd
 8. deze minister van bibis mag zeker vervangen worden hij lijkt wel op boefdraad , maar die heeft 20 keer zoveel snoepreisjes gemaakt , maar het verschil is dat boefdraad telkens zijn zakken kon vullen met geld , weer een lening maar wel met een hoge rente , maar deze malloot heeft Suriname naar de afgrond gebracht , en nu moet de Surinaamse burgers ( behalve de ndp-ers) dit terug betalen , is het zo moeilijk om hoefdraad op te pakken , hij staat ook op de lijst van interpol , volgens ons wordt die hoefdraad door de surinaamse top beschermd , en bevind zich gewoon op leonsberg


  gemodereerd
 9. @Para Express en Eigen+Mening: Ongetwijfel zijn jullie ongeschoold en permanent de hielenlikkers van Chan. Zien jullie echt niet wat met het land en met het volk gebeurd. Wij hebben niets te maken met het verleden wat betreft de paarse rat enzo. We hebben op de oranje dikke olifant gestemd. Dus geen oude koeien uit de sloop halen. Waar is al het geld van IMF, en waar al de steun dat we van het buitenland hebben gekregen. Alles gaat naat Chan&families en de ministers. Bevolking wordt armer en armer.. Schaam je @Para Express en Eigen+Mening..Fu.hielenlikkers.


  gemodereerd
 10. @ Rohan
  14 april 2022 Bij 10:08

  Als je nu eens niet meer naar die paarse puinzooi luistert maar het echte nieuws volgt (dus ook veel lezen) dan kan het zijn dat ook jij slimmer wordt.

  Krakti !


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES