vrijdag, december 1, 2023
HomeNieuws uit SurinameLijnbus vermoedelijk na kortsluiting afgebrand 

Lijnbus vermoedelijk na kortsluiting afgebrand 

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een 30 personen lijnbus is dinsdagmorgen uitgebrand aan de Van ’t Hogerhuysstraat ter hoogte van HJ De Vries. Het vermoeden bestaat dat het voertuig na een kortsluiting is afgebrand

Brandweer voorlichting Xavier Rigters zegt dat de brandweer omstreeks 08.33u de melding van de brand binnenkreeg. Binnen twee minuten was de brandweer ter plaatse. Bij aankomst troffen de brandweermannen de bus aan die in lichterlaaie stond.   

Volgens de buschauffeur merkte hij tijdens het rijden rook en een vlam op, die uit de machinekamer kwamen. Na de ontdekking liet hij alle passagiers uitstappen en binnen korte tijd stond de lijnbus in lichterlaaie.

Volgens Rigters hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. De buschauffeur is niet bekend of de bus verzekerd en gekeurd was. De politie van Nieuwe Haven is belast met het onderzoek.

Filmpje:

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

3 REACTIES
  1. Gelukkig dat iedereen veilig kon uitstappen. Je merk hoe de onderhoud is. Slecht.
    gemodereerd

  2. “Brandweer voorlichting Xavier Rigters zegt dat de brandweer omstreeks 08.33u de melding van de brand binnenkreeg. Binnen twee minuten was de brandweer ter plaatse”

    2 miniuten na de melding… ja ja. Dat gelooft niemand.. is ook onmogelijk gezien de infrastructuur en het tijdstip. Ze waren er waarschijnlijk sneller dan normaal. Maar 2 minuten..no mang
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES