donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieDronken bestuurder zonder rijbewijs vast na kapot rijden groentestand

Dronken bestuurder zonder rijbewijs vast na kapot rijden groentestand

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Surinaamse politie heeft de dronken autobestuurder, die afgelopen zondag een fruitstand aan de Martin Luther Kingweg kapot reed, ingesloten. Het gaat om de 35-jarige Jumal E. die ook niet over een rijbewijs beschikt, meldt het Korps Politie Suriname. Bij het verkeersongeval raakten twee personen zwaar gewond.

Jumal reed op die bewuste ochtend in beschonken toestand met zijn personenauto over voornoemde weg. Ter hoogte van Wanda Mart geraakte hij van de weg en reed een fruitstand omver. De auto belandde vervolgens met zijn kop in de stand, waarbij Ronald M. (16) en Taffarel P. (14), die daar de wacht hielden bekneld raakten door de aangerichte ravage bij de fruitstand.

Na het verkeersongeval verliet de autobestuurder Jumal te voet de plek en liet de twee slachtoffers in hulpeloze toestand achter. Ronald en Tafarrel werden uit hun benarde situatie bevrijd en werden met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling zijn de twee gewonden heengezonden.

Na verkregen informatie van omstanders spoorden de wetsdienaren de automobilist op en troffen hem enkele kilometers verwijderd van de plek van het gebeuren aan. Bij zijn aanhouding constateerde de politie dat hij zwaar onder invloed van alcoholhoudende drank verkeerde. Hij weigerde mee te werken aan het onderzoek en heeft zich ook niet onderworpen aan een bloed en schrijftest.

Verder bleek de dronken chauffeur niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hij werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was is Jumal voorgeleid en na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie ter zake de plek verlaten en de slachtoffers in hulpeloze toestand achterlaten in verzekering gesteld meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

6 REACTIES
 1. is nibte nog in het land , mensen stuur ze weg , naar cuba of ergens anders , zo dadelijk loopt deze zuiplap weer vrij rond , terwijl hij jaren in de cel moet voor lichamelijke schade toe gebracht aan mensen in de groentestand en dat hij dronken was en geen rijbewijs heeft , dus mensen zorg ervoor dat die nibte niet bij die zuiplap kan komen


  Maak melding

 2. @ WAT

  Mw: Mr: is een vermaarde strafpleiter en daarom krijgt ze bijna iederéén
  vrij. Deze saka saka moeten ze heel zijn levenslang straffen in de vorm
  van, de binnenstad elke dag schoonmaken!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. Hij is niet in het bezit van een geldige Su rijbewijs, alsof het wat voorstelt.
  Een Su rijbewijs is makkelijk te verkrijgen al je, wat onder tafel wat kan schijven.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 4. Dit kan alleen in sranang.
  Zo zie je maar weer dat sommige burgers schijt hebben aan wet geving.
  Hun wet is wat teld.

  Met alle gevolgen van dien.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES