woensdag, februari 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw meldt zich met schotwond bij SEH

Vrouw meldt zich met schotwond bij SEH

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een 26-jarige vrouw in Suriname heeft zich op zondag 10 april met een schotwond aan haar linkerhand, bij de Spoedeisende Hulp (SEH) gemeld. Ze gaf daarbij aan dat een vuistvuurwapen plotseling zou zijn afgegaan.

De vrouw verklaarde met enkele vrienden naar een recreatie oord buiten de stad te zijn geweest, waarbij één van haar vrienden een vuistvuurwapen meenam. Op een gegeven moment vroeg de vrouw om het wapen te bezichtigen.

Terwijl ze daarmee bezig was ging er plotseling een schot af, waardoor geraakt werd in haar handpalm. Na het schietincident meldde zij zich op de afdeling SEH van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Volgens de politie van Munder kon de vrouw niet exact aangeven waar en bij welk ontspanningsoord zij aanwezig waren, toen het schietincident zich voordeed. Ook weigerde ze de namen van haar vrienden door te geven aan de politie.

Opvallend is dat de politie geen van haar vrienden op de SEH heeft aangetroffen. De politie heeft haar twijfels en heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

8 REACTIES
 1. opsluiten deze vrouw want ze werkt duidelijk niet mee aan het politie onderzoek. Ze probeert duidelijk iemand zonder wapenvergunning te beschermen, of ze ze beschermt een crimineel. Opsluiten dan gaat ze vanzelf wel praten.


  gemodereerd
 2. Een cursus “Hoe leer ik beter liegen” gaan volgen, want geen hond gelooft jouw verhaal.


  gemodereerd
 3. Zolang zij zegt dat het een ongeluk betreft..en niemand aangifte heeft gedaan ! Wat gaan ze dan onderzoeken?


  gemodereerd
 4. Beste Surinamers,wat is met ons mooi land gebeurd.
  Armoede, geweld,milieu vervuiling, corrupte regering leiders,


  gemodereerd
 5. Voor alle (medische) kosten laten opdraaien, want a ne klop dat ze niet is opgepakt, wordt tegenwoordig ook niet meer gepost?

  Belachelijk


  gemodereerd
 6. Radjin: aanvulling: vervagen en verdwijnen van onze normen en waarden en ook onze kennis. We worden steeds dommer in het land.Ik geef als voorbeeld onze VP.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES